מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע סרעפתי וניתוחבן 2904/04/2015
כבר במשך יותר משנה אני בסבל גופני חסר תקדים בעקבות בקע סרעפתי קטן, בעיות עיכול שמפריעטת להנות מאוכל, כל היום אוויר כלוא וצורך לשחרר גרפסים, אי נוחות בגרון, ריפלוקס, תחושות גירוי מעיקה בקיבה שלפעמים ברמה איומה ולעמים מלווות בבחילה ... מה שיותר מפריע זה תופעות שהם מחוץ למערכת העיכול אבל אני חושב שאיכשהו באופן עקיף גם נגרמות מהבקע והאוויר הכלוא בקיבה שעולה למעלה, יש לי כבר שנה כאבים באופן קבוע בצידי הצוואר, בעיקר צד שמאל, והרבה כאבים באים גם באזורי הצלעות, השכמות והחזה, כאבי ראש, בנוסף הכי גרוע זה שאני מרגיש בשנה האחרונה סבל גופני כללי, חולשה ואי נוחות עם הגוף שמאמללת אותי , מרגיש תחושות חוסר איזון שלא נותנות לי להתרכז בדברים ומוציאות אותי מתפקוד, גם זה לדעתי השפעה של הבקע והאוויר הכלוא בגוף... הבקע הסרעפתי זה המצב הלא תקין היחיד שיש לי, עברתי מלא צילומים, בדיקות והערכות... שימוש באומפרדקס לא מועיל כמעט, משפיע קצת על תחושות גירוי בקיבה וריפלוקס, לא משפיע על האוויר הכלוא ושאר הכאבים והסבל, לכן העדפתי להפסיק אחרי כמעט חודש... הגסטרואנטרולוג הפנה אותי לכירורג כי אמר שאין ביכולתו לעזור מעבר למה שנתן, רציתי לדעת אם זה נכון שפרט לטיפול תרופתי ppi אין עוד משהו שתחום הגסטרולוגיה יכול להציע למצב שלי? הגסטרואנטרולוג אמר שהבעיות מחוץ למערכת העיכול שיש לי בגוף לא סביר שבגלל הבקע אבל יכול להיות, יש דרך לברר אם בעיות מחוץ למערכת העיכול קשורות לבקע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע סרעפתי וניתוח - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/04/2015כדאי לעשותבדיקת PHMETRY ובדיקת IMPEDANCE להראות אם יש רפלוקס ואם אכן קיים לנסות טיפול מקסימלי בPPI ואם לא יעזור-ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אקח מינון מקסימלי של אומפרדקס
בן 2905/04/2015לכמה זמן צריך לנסות? אחרי כמה זמן יהיה אפשר להעריך אם הטיפול יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)