האוכל עולה מהקיבה לחלל הפה ועצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האוכל עולה מהקיבה לחלל הפה ועצירות
    ליאת
    08/04/2015

שלום, אני סובלת שנים רבות מעצירות כרונית ללא כל מועיל במשלשלים למניהם שנוסו ולא הועילו כלל..הופתעתי לגלות שלאנשים אחרים יש יציאות קבועות בימים ובשעות קבועות! איזה כייף אני מקנאה.. בנוסף, בשנים האחרונות אני סובלת מתופעה עיקבית ותדירה,בעייתית עוד יותר, של העלאת האוכל מהקיבה לחלל הפה. עשיתי בדיקת קולונוסקופיה (גרון ופי טבעת) פעמיים, ולא מצאו שום דבר - הכל תקין! מה גם שאין לי יציאות צואה כמעט וכלל לא (ואני אוכלת..!). בגלל שתי סיבות אלו (גם החוסר ביציאות וגם האוכל שעולה חזרה) אני סובלת מאוד מכבדות בבטן ותחושת "התפוצות" ומתיחת העור תמידיים. לגבי האוכל שעולה - מה זה יכול להיות? בדקתי לגבי צרבת אך אני חייבת לציין שאין לי שום תחושה של צריבה...אלא האוכל פשוט עולה חזרה מהקיבה לחלל הפה (אני בדרך כלל, כשאני יכולה ולא עם אנשים, כמובן שמוציאה ויורקת אותו החוצה - ומדובר בכמויות גדולות! ) גם כמה שעות אחרי שנאכל... * מה יש לי??? * ואיך ניתן לטפל???? עזרה והצילו !!!!...ממש אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האוכל עולה מהקיבה לחלל הפה ועצירות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    13/04/2015

יתכן שיש בעיה של תנועה של המעי.
    חייבת להיות בבירור של רופא שזה תחום המומחיות שלו- יש מספר בדיקות שניתן לעשות לבדוק את התנוע ולחצים בקיבה.
    בדקך כלל במסגרת מכון גסורו בבית חולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו