מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האוכל עולה מהקיבה לחלל הפה ועצירותליאת08/04/2015
שלום, אני סובלת שנים רבות מעצירות כרונית ללא כל מועיל במשלשלים למניהם שנוסו ולא הועילו כלל..הופתעתי לגלות שלאנשים אחרים יש יציאות קבועות בימים ובשעות קבועות! איזה כייף אני מקנאה.. בנוסף, בשנים האחרונות אני סובלת מתופעה עיקבית ותדירה,בעייתית עוד יותר, של העלאת האוכל מהקיבה לחלל הפה. עשיתי בדיקת קולונוסקופיה (גרון ופי טבעת) פעמיים, ולא מצאו שום דבר - הכל תקין! מה גם שאין לי יציאות צואה כמעט וכלל לא (ואני אוכלת..!). בגלל שתי סיבות אלו (גם החוסר ביציאות וגם האוכל שעולה חזרה) אני סובלת מאוד מכבדות בבטן ותחושת "התפוצות" ומתיחת העור תמידיים. לגבי האוכל שעולה - מה זה יכול להיות? בדקתי לגבי צרבת אך אני חייבת לציין שאין לי שום תחושה של צריבה...אלא האוכל פשוט עולה חזרה מהקיבה לחלל הפה (אני בדרך כלל, כשאני יכולה ולא עם אנשים, כמובן שמוציאה ויורקת אותו החוצה - ומדובר בכמויות גדולות! ) גם כמה שעות אחרי שנאכל... * מה יש לי??? * ואיך ניתן לטפל???? עזרה והצילו !!!!...ממש אובדת עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האוכל עולה מהקיבה לחלל הפה ועצירות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/04/2015יתכן שיש בעיה של תנועה של המעי.
חייבת להיות בבירור של רופא שזה תחום המומחיות שלו- יש מספר בדיקות שניתן לעשות לבדוק את התנוע ולחצים בקיבה.
בדקך כלל במסגרת מכון גסורו בבית חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)