צרבות ללא סיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבות ללא סיבה
    אורית
    20/04/2015

שלום.. אני כמעט בת 37. בריאה בדכ.מעולם לא סבלתי מצרבות בקושי מעט ממש בהריונות. לפני כשנה וארבעה חודשים החלו לי צרבות לאורך כל היום מכל דבר שאכלתי. בסוף אותו שבוע כבר התחלתי להרגיש כמו אוכל שנתקע בגרון.
    לאחר שאובחנתי עם רפלוקס התחלתי טיפול, במקביל גילו אצלי hp שגרם לדלקת קלה בקיבה (עשיתי גסטרוקופיה). טופלתי עבר החיידק עברה הדלקת .נשארו הצרבות טופלתי בנקסיום במינונים של 40, 80 מג... לתקופה של שמונה חודשים התחלתי להוריד בהדרגה והצרבות החריפו משמעותית...
    כשהתחלתי לעלות שוב במינון החלו לי כאבי שרירים הפסקתי לגמרי נקסיום ובעצם נשארתי ללא טיפול תרופתי. התחלתי להרגיש כבר ממש דלקות בגרון. רואים אודם וההרגשה דלקת אבל הרופא א. א. ג אומר שרואה אדום אבל זה לא דלקת עשיתי גם צילום סינוסים...כל הזמן הרגשה של דלקת בגרון וליחה שעומדת שקופה צהובה רב הזמן... מה זה ? האם זה מסוכן?
    שיניתי תזונה הקפדתי על ירקות ופירות הורדתי עוגות שוקולד וקפה לחלוטין. היה שינוי מזערי בלבד. עדיין צרבות מכל דבר שאני אוכלת ממש מכל דבר...
    התחלתי עכשיו שינוי משמעותי יותר...אני אוכלת רק :ירקות ופירות, מנת עדשים ומיצי פירות וירקות , אבוקדו שקדים ותמרים. על מנת לרפא את איזור הוושט והלע.. אינני סובלת מצרבת עבר רק שבוע אבל זה קשה...עדיין ההרגשה של דלקת בגרון לא עוברת..מה זה הליחה הזו שבעיקר מורגשת בבוקר..והאם ניתן בכל זאת להתגבר על הצרבת רק בשינוי תזונתי... אציין שאני בחורה בריאה בדכ וזה מאוד פתאומי החל סמוך לבעיה רגשית מתח לחץ נפשי וזה ברור לי שזה מזה..
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרבות ללא סיבה

הוספת תגובה

• צרבות ללא סיבה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    21/04/2015

על מנת להחליט אם תלונותיך קשורות לרפלוקס מציע להפנות למכון גסטרו ולבצע בדיקה של ניטור חומצה במשך 24 שיות וגם מנומטריה של הושט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו