מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזיםL.A21/04/2015
שלום אני בת 31 וסובלת מגזים כבר זמן רב פעם פחות פעם יותר ,אבל כשיש לי אז יש לי :( עדיין לא ברור לי מה גורם לי :ירוקות שורש דווקא לא גורמים לי לזה ,אלא שמתי לב כבר שנים שכשאני אוכלת מתוקים ,שוקוקלדים וכו אז יכול להיות שזה גורם לגזים. שמתי לב גם כשאני לא אוכלת הרבה ,צום של 5 שעות למשל ,אז יש לי גזים פנימיים שמתים לצאת ! לא נעים. ויש לי עוד משהו : במהלך סקס אני מרגישה שבא לי שירותים (לא פיפי ) אבל בעיקר בא לי להפליץ ממש מביך ,ברמה שאני לא יכולה להתאפק.או כשחבר שלי מותח לי את הישבן פותח אותו ,זה כנראה פותח את פי הטבעת ואז גם זה עושה לי חשק להפליץ . אני משתדלת להתרוקן לפני וכשזה קורה אז עדיין יש לי את הבעיה . ממה זה נובע ? ומה עליי לעשות ,ולאן להתייעץ אם לא בפורום הזה ? לגבי חוקן : מה זה בדיוק ,מתי אפשר לעשות את זה ,איך עושים בדיוק,איפה קונים ואשמח להסבר מדוקי על זה.
2-יש לי שיחרור גזים לפעמים גם בלילה ,אז קראתתי קצת על זה והיה כתוב שזה יכול להיות חולשה בסוגרים .מה עליי לעשות ולאן לפנות זה ממש מטריד אותי ובמיוחד באינטימיות עם חבר שלי כי אני מסרבת לישון אצלו והוא לא כל כך מבין :( חייבת כל פעם למצוא תירוצים.כשישנתי אצלו בקושי ישנתי ,מפחדת לשחרר גז.והלחץ כמובן לא עוזר.
האם זה טבעי שיש בלילות ? כמו נחירות וכאלה או שזה באמת מעיד על חולשה שרירי פי הטבעת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/04/2015לפני שצתחילים לברר את חוזק ותיפקוד של הסוגרים אני מציע לנסות כלכלה דלתfodmap דרך דיאטנית.
יתכן מאוד שזה סוג של מעי רגיז ויש הצלחה רבה עם הפחתה של גזים ונפיחות עם הדיאטה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים
שירלי23/04/2015מה שאת מתארת באמת לא מצב נעים. כדאי לפנות לבדיקה בלי שום קשר ובנתיים לשים לב בעיקר מה את אוכלת לפני השינה. להקפיד לא לאכול מאכלים שעלולים לגרום לגזים ולא לשתות משקאות מוגזים. אולי כדאי גם לקחת פרוביוטיקה, יש את הביו 25 שעוזרות מאוד ומכילה 11 זנים שונים של חיידקים פרוביוטים שתומכים במערכת העיכול ובבעיות שיש שם כולל גזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)