למה דווקא אצלי הריפלוקס גורם למצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דווקא אצלי הריפלוקס גורם למצב
    בן 29
    30/04/2015

בלתי נסבל וחוסר תפקוד? למרות שאין צרבות, אבל אי נוחות כל הזמן בגרון ובגוף, אוויר תקוע, גרפסים כל היום, חולשה, תחושות מעיקות בגוף, כאבים בלסת, בצוואר, בחזה, נדודי שינה... יש לי רק בקע סרעפת קטן אז למה הריפלוקס גורם למצב כזה אצלי? אומפרדקס נותן רק קצת הקלה, המצב הזה קבוע כבר מעל שנה, האם יש סיכוי שהריפלוקס ישתפר לבד בלי ניתוח? האם שווה ללכת על ניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה דווקא אצלי הריפלוקס גורם למצב - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    01/05/2015

קודם כל דרוש הערכה אם כל התלונות קשורות לרםלוקס
    יש עוד טיפולים שניתן לנסות גם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה עוד אפשרויות טיפול קיימים?

בן 29
    04/05/2015

בבקשה תשובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב תשובה אני על סף התאבדות!!!

בן 29
    11/05/2015

שני כירורגים שפניתי אליהם לא הסכימו לנתח, אמרו שבגלל שאין לי צרבות וכאב ספציפי ושהניתוח יכול לגרום לתופעות מאוד לא נעימות... אבל אני ממש לא יכול להמשיך לחיות במצב כזה, אין לכם פיתרון בשבילי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב תשובה אני על סף התאבדות!!! - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    12/05/2015

צריך להגיע לאבחנה.
    יתכן שיש צורך לבצע בדיקות כמו מנומטריה וגם ניטור ph על מנת להיות בטוח שהתלונה קשורה לחומצה מרפלוקס.
    יש גם דווחים על שימוש בתרופה כמו baclofen במקרים קשים.
    צריך לעשות כל זה בהדרכה של רופא גסטרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו