מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה דווקא אצלי הריפלוקס גורם למצבבן 2930/04/2015
בלתי נסבל וחוסר תפקוד? למרות שאין צרבות, אבל אי נוחות כל הזמן בגרון ובגוף, אוויר תקוע, גרפסים כל היום, חולשה, תחושות מעיקות בגוף, כאבים בלסת, בצוואר, בחזה, נדודי שינה... יש לי רק בקע סרעפת קטן אז למה הריפלוקס גורם למצב כזה אצלי? אומפרדקס נותן רק קצת הקלה, המצב הזה קבוע כבר מעל שנה, האם יש סיכוי שהריפלוקס ישתפר לבד בלי ניתוח? האם שווה ללכת על ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דווקא אצלי הריפלוקס גורם למצב - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/05/2015קודם כל דרוש הערכה אם כל התלונות קשורות לרםלוקס
יש עוד טיפולים שניתן לנסות גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה עוד אפשרויות טיפול קיימים?
בן 2904/05/2015בבקשה תשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב תשובה אני על סף התאבדות!!!
בן 2911/05/2015שני כירורגים שפניתי אליהם לא הסכימו לנתח, אמרו שבגלל שאין לי צרבות וכאב ספציפי ושהניתוח יכול לגרום לתופעות מאוד לא נעימות... אבל אני ממש לא יכול להמשיך לחיות במצב כזה, אין לכם פיתרון בשבילי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב תשובה אני על סף התאבדות!!! - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/05/2015צריך להגיע לאבחנה.
יתכן שיש צורך לבצע בדיקות כמו מנומטריה וגם ניטור ph על מנת להיות בטוח שהתלונה קשורה לחומצה מרפלוקס.
יש גם דווחים על שימוש בתרופה כמו baclofen במקרים קשים.
צריך לעשות כל זה בהדרכה של רופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)