מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ובעיות בקיבה!אורי29/04/2008
שלום ד"ר יעקב מאור:
שמי אלינור אני בת 20 ואני כבר מס' רב של שנים סובלת מבעיות במערכת העיכול ,כאבים בקיבה והקאות שבאות בעקבותיהם הכאבים באים בפתאומיות וכך גם נעלמים כעבור מספר ימים. עשית בדיקת גסטרוקופיה , C.T , בדיקת חיידק הליקובקטר שנמצא מספר נמוך של החיידק, אולטרסנדים ומספר רב של בדיקות דם בגסטרוסקופיה נאמר לי שיש לי בקע סרעפתי ורפלוקס נתנו לי תרופה אומפרדקס שאין לה שום השפעה עלי ובהתייעצות עם הרופאה היא אסרה עלי לאכול דברי חלב בטענה שזה חלק מהדברים שעושים לי כאבים אך כשהפסקתי זה לא עזר חזרתי אליה שוב והפעם היא אמרה לא לאכול דברי בשר כמו מטוגנים ומאכלים רבי שמן כאשר ציינתי שאני לא נוגעת בזה כלל אני כמעט ולא אוכלת כתוצאה מהכאבים אבל אני עולה ויורדת במשקל כל יום כמעט 2 ק"ג מבלי לאכול ומשקלי היום הוא 60 כאשר אני אוכלת אני נתקלת בבחילות נוראיות וכאבים ורק בעזרת מספר משככי כאבים הכאב נרגע חשוב לי לציין שגם אין לי יצאות לשרותים ולכן אני משתמשת כמעט על בסיס קבוע בלקסעדין בהמלצת הרופאה אך זה לא פתרון ולפעמים זה לא מועיל עקב כך שאני נוטלת את זה על בסיס כמעט קבוע רציתי לדעת איזה עוד בדיקות ניתן לעשות? ומה אתה מציע לי לעשות על מנת לנסות ולפתור את הבעיה אודה לך עם תוכל לענות לי וגם רציתי לדעם עם אתה מטפל גם בצורה פרטנית אשמח לבוא לייעוץ כי כבר אני די מיואשת מהכאבים ולא מוצאת פתרון.
(סליחה על המכתב הארוך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן
ד"ר יעקב מאור30/04/2008אני מתרשם כי קיימת הפרעה תיפקודית של מערכת העיכול וממליץ כי תיפני למומחה לגסטרואנטרולוגיה שאת סומכת עליו לקבלת יעוץ פרטני והדרכה על הטיפול המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)