גרפסים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרפסים.
    בטי
    03/05/2015

שלום רב,

לפני מספר ימים פניתי אליכם עם בעיה של גרפסים, רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקת נשיפה Helico.Pyiori Berathtst והתוצאה הינה 0.65.

האם זה בסדר?

לתשובתכם אודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרפסים.

הוספת תגובה

• גרפסים. - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    03/05/2015

זו תשובה שלילית לנוכחות הליקובקטר. גיהוקים יכולים להיות קשורים במשקאות תוססים, חרדה ואפילו רפלקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך.

בטי
    03/05/2015

שלום רב,
    תודה רבה על תשובתך המהירה.
    ברצוני לציין שאני ממש לא שותה משקאות תוססים, הדבר היחיד שאני שותה זה מים מינרליים וכמובן כוס תה בבוקר.
    אני רוצה לציין שהגרפסים שלי הם לא רק אחרי האוכל אלא נפרסים על פני כל היום לצערי הרב חוץ מאשר כאשר אני ישנה, לפעמים יותר ולפעמים פחות כמו כן ברצוני לשאול האם הכוונה שלך בתשובה שלך היא רפלקס או חשד לרפולקס באם זה חשד לרפולקס האם יש בדיקה מסויימת שצריך לבצע?
    מה שכן אני אישה מאד לחוצה וחרדתית האם באמת חרדה יכולה לבוא לידי ביטוי גם בגרפסים ? איך זה קשור?

לתשובתך בשנית אהיה אסירת תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך. - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/05/2015

כדאי להגיע למרפאת גסטרו וכן חרדה יכולה לגרום גם לגיהוקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו