מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    צליל
    29/04/2008

שלום שמי צליל ואני בת 18 וחצי.
    סבלתי במשך 4 שנים מכאבי בטן ובחילות לאחר האוכל רק אחרי 4 שנים הלכתי לרופא שיבדוק כתוצאה ממה יש לי את כאבי הטן החזקים הרופא עשה לי כל מיני בדיקות דם כלליות ואולטרסאונדים ורק בבדיקת הגסטרוסקופייה הוא ראה שיש לי פצע בקיבה ואת החיידק הליקובקטר הוא נתן לי את הטיפול האנטיביוטי המשולש אחרי שסיימתי עם הטיפול האנטיביוטי ניגשתי לרופא ואמרתי לו שאני עדיין סובלת מכאבי בטן בחילות שילשולים ועצירות לסירוגין ושאני לא חשה בטוב אחרי האוכל או לפעמיים סתם כך במשך היום
    הרופא עשה לי בדיקת נשיפה אין לי מושג מה התוצאה אבל הוא כתב שהוא חושב שכנראה יש לי את הIBS.
    כיום אני בצבא כבר חודשיים ואני עדיין חשה את אותם התסמינים אני רוצה ללכת ולספר את זה לרופא היחידה מאחר ולא כתוב להם את הבעיות שיש לי רש/ום להם רק מסמכים חסרים בנושא הקיבה.
    רציתי לדעת האם ידוע לך איך הצבא מתייחס לחיילים עם IBS או אולקוס?
    איך הרופא מבחן IBS?ומה הוא שולל ומחייב כדי להגיע "למסקנה" שזה IBS ?

אשמח לתשובה
    תודה, צליל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

ד"ר יעקב מאור
    30/04/2008

הצבא מכיר במחלות מערכת העיכול כמו מעי רגיש או כיבים בתרסריון ומציין אותם על פי חומרת המצב בסעיף בריאותי ובפרופיל רפואי מתאימים.
    מעי רגיש מאובחן על-פי סימפטומים של כאב בטן ושינויים בהרגלי היציאה-שלשול או עצירות או שניהם לסרוגין. לעיתים יש לשלול מצבי דלקת במעי או מחלת צליאק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו