מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתצליל29/04/2008
שלום שמי צליל ואני בת 18 וחצי.
סבלתי במשך 4 שנים מכאבי בטן ובחילות לאחר האוכל רק אחרי 4 שנים הלכתי לרופא שיבדוק כתוצאה ממה יש לי את כאבי הטן החזקים הרופא עשה לי כל מיני בדיקות דם כלליות ואולטרסאונדים ורק בבדיקת הגסטרוסקופייה הוא ראה שיש לי פצע בקיבה ואת החיידק הליקובקטר הוא נתן לי את הטיפול האנטיביוטי המשולש אחרי שסיימתי עם הטיפול האנטיביוטי ניגשתי לרופא ואמרתי לו שאני עדיין סובלת מכאבי בטן בחילות שילשולים ועצירות לסירוגין ושאני לא חשה בטוב אחרי האוכל או לפעמיים סתם כך במשך היום
הרופא עשה לי בדיקת נשיפה אין לי מושג מה התוצאה אבל הוא כתב שהוא חושב שכנראה יש לי את הIBS.
כיום אני בצבא כבר חודשיים ואני עדיין חשה את אותם התסמינים אני רוצה ללכת ולספר את זה לרופא היחידה מאחר ולא כתוב להם את הבעיות שיש לי רש/ום להם רק מסמכים חסרים בנושא הקיבה.
רציתי לדעת האם ידוע לך איך הצבא מתייחס לחיילים עם IBS או אולקוס?
איך הרופא מבחן IBS?ומה הוא שולל ומחייב כדי להגיע "למסקנה" שזה IBS ?
אשמח לתשובה
תודה, צליל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
ד"ר יעקב מאור30/04/2008הצבא מכיר במחלות מערכת העיכול כמו מעי רגיש או כיבים בתרסריון ומציין אותם על פי חומרת המצב בסעיף בריאותי ובפרופיל רפואי מתאימים.
מעי רגיש מאובחן על-פי סימפטומים של כאב בטן ושינויים בהרגלי היציאה-שלשול או עצירות או שניהם לסרוגין. לעיתים יש לשלול מצבי דלקת במעי או מחלת צליאק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)