לבקש דגימה בגסטרוסקופ לא לקח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבקש דגימה בגסטרוסקופ לא לקח
    עומרי
    05/05/2015

היי

הייתי אצל גסטרואנטרולוג בבלינסון עקב איזושהיא בעיה בבליעה והוא רוצה לשלוח אותי.
    (אני אעשה אצל מישהו אחר כי אני עושה בדיקות כאלה פרטי) לגסטרוסקופיה כדי לקחת דגימה\ביופסיה כדי לשלוח משהו דלקתי או אלרגי שם.(או גורם אחר, יכול להיות שאני מתבלבל במושגים כי אני לא מבין בזה)

העניין הוא שעשיתי פעם גסטרוסקופיה ולא לקחו ממני דגימה משום מה.
    למה לא לקחו ? זה בגלל שהממצאים בגסטרוסקופיה היום תקינים ?

האם במקרה הזה שבייעוץ בפירוש נאמר לי שהוא רוצה לקחת דגימה אני יכול לבקש ממי שיעשה לי את הגסטרוסקופיה לקחת גם דגימה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבהרה נוספת של השאלה

עומרי
    05/05/2015

הלכתי לייעוץ אצל גסטרואנטרולוג בבלינסון עקב בעיה כולשהיא בבליעה, והוא החליט לשלוח אותי לגסטרוסקופיה בין השאר כדי לקחת דגימה.
    את הדגימה הוא צריך כדי לשלול דלקת\אלרגיה ,כזאת שלא רואים בזמן הבדיקת גסטרוסקופיה .

את הבדיקות האלה אני עושה פרטי ולא אצל אותו גסטרואנטרולוג.

העניין הוא שעשיתי פעם גסטרוסקופיה ולא לקחו ממני דגימה משום מה. (אולי כי בבדיקה נמצא הכל תקין)
    אני חושש שאם אני שוב אעשה גסטרוסקופיה, הוא שוב לא ייקח ממני דגימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבקש דגימה בגסטרוסקופ לא לקח - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    10/05/2015

אם הבדיקה תקינה לא נוטליםביופסיה למעטלהליקובקטר לעיתים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו