מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובות לבדיקת לקטוזיניב18/05/2015
דר שלום. אני יותר מחצי שנה סובל מנפיחות בבטן וגזים רבים במשך כל היום! עשיתי תרבית צואה והכל בסדר. נבדקתי אצל רופא גסטרו והפנה אותי לבדיקת לקטוז.
היום עשיתי את הבדיקה באסף הרופא אך לא במלואה. בנשיפה ה 3 שלי אמרו לי במעבדה שכבר אין טעם שאני ימשיך לעשות את הבדיקה במלואה (משמע 7 נשיפות) משום שהערכים מאוד גבוהים כבר מהנשיפה השניה. בסיכום הבדיקה הופנתי עי המעבדה חזרה לרופא ולדבריהם ישנם 2 אפשרויות, האחת זה שרגיש ללקטוז והשניה היא שישנם עודף חיידקים רעים במעיים
שאלתי: האם ללכת לרופא גסטרו או משפחה?
אמרו לי במעבדה שאם זה חיידקים במעיים אז הרופא ירשום לי אנטיביוטיקה ובסוף הטיפול לעשות שוב בדיקת נשיפה ללקטוז על מנת לוודא שזה אכן היה חיידקים ולא רגישות
מה עליי לעשות? האם אנטיביוטיקה תעזור? רופא משפחה ידע איזה אנטיביוטיקה לרשום לי?
נ.ב
מהרגע ששתיתי את התמיסה לבדיקת הלקטוז הייתי מעל 6 פעמים בשירותים (שלשול)
במהלך הבדיקה מלבד אי נוחות בבטן לא הרגשתי עוד תופעות
אשמח לתשובה ממך ותודה מראש! צירפתי תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
יניב18/05/2015הרופא גסטרו הביא לי חוץ מבדיקת הלקטוז לעשות בדיקות דם בדיקה להליקובקטר ובדיקה לצליאק
(כבר עשיתי בזמנו בדיקת הליקובקטר וטופלתי בטנטיביוטיקה ומאז לא חזרתי לראות האם הטיפול הועיל)
האם לעשות את הבדיקות או להסתפק בבדיקת לקטוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015מציע מעקב והחלטה על טיפול אצל רופא גסטרו וכן לעשות את הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות בדיקת דם
יניב31/05/2015דר שלום
לאחר בדיקת הרגישות ללקטוז הופנתי לבדיקת דם לצליאק
במעבדה נאמר לי שלא בהכרח ישנו רגישות ללקטוז ויכול להיות שזה ריבוי חיידקים במעי
צירפתי לך את תשובות בדיקת הדם לצליאק
האם הם טובות? האם משהו מעיד על חיידקים במעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובות
יניב31/05/2015..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/06/2015אין תשובה עדיין של הבדיקה לצליאק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומזה הערכים הגבוהים של lgg
דודו01/06/2015על מה מעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומזה הערכים הגבוהים של lgg - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/06/2015משהו לא ספציפי ללא חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תשובות עדכניות האם חיובי?
דודו02/06/2015צירפתי תשובות לבדיקת צליאק מה הם אומרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תשובות עדכניות האם חיובי? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/06/2015שאין צליאק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לבדיקת לקטוז - תגובה
פרופ' דורון זמיר08/06/2015יש לך כנראה חסר לקטז לפי הבדיקה. קורס של פלגיל לשבוע יספיק לשלילת BOG אם כי אם אין פרדיספוזיציה כמו ניתוח קיבה ע"ש בילרוט אין סיכוי רב שמדובר בריבויחידקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)