ריפלוקס וצילום וק"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס וצילום וק"ת
    אלון
    28/05/2015

יש לי מעל שנה תסמינים של ריפלוקס, לפעמים ריפלוקס של שאריות מזון/מיצי קיבה אבל בעיקר ריפלוקס של אויר/גז(מעל 200 גרפסים ביום), יש לאורך היום הרבה אי נוחות של האויר שעולה מהקיבה ונשאר תקוע, יש הרבה אי נוחות בגרון של עצם זר, יש שיעול ומידי פעם יש דלקות בגרון, אין לי צרבות וטיפול בppi לא הצליח, המצב הקשה מוביל גם לכאבי צוואר וראש וחוסר יכולת לתפקד... עשיתי בהתחלה גסטרוקופיה ונמצא הכל תקין בושט ובקיבה פרט לבקע סרעפתי קטן... האם יש סיבה אחרת חוץ ממחלת ריפלוקס שיכולה להסביר את התסמינים שלי? הלכתי לכירורג כדי לבקש ניתוח אך בינתיים הוא לא הסכים, רצה עדות לריפלוקס ושלח לעשות צילום וק״ת, אני חושש מקרינה מיותרת, האם צילום וק״ת יכול לתרום להערכה ואבחון של ריפלוקס? האם הצילום יכול לגלות משהו נוסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס וצילום וק"ת

הוספת תגובה

• ריפלוקס וצילום וק"ת - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    01/06/2015

לא בטוח שצריך צילום.
    רוב הסיכוי שיש בליעת אוויר על ידך ללא ידיעתך.
    לא פשות לטפל בזה.
    יש גרפסים בלילה תוך כדי שינה?
    מציע לחפש רופא גסטרו שמומחה בתחום הושט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין גרפסים תוך כדי שינה

בן 29
    03/06/2015

אבל אני מתעורר בהרגשה כללית רעה ומגעילה ומיד אחרי שמתעורר מתחיל צורך להתרומם ולשחרר גרפסים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין גרפסים תוך כדי שינה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    05/06/2015

ניתן לנסות טיפול ב gaviscon לפני השינה- נוזל שמקטין רפלוקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גביקסון משפיע באופן שולי אם בכלל...

בן 29
    06/06/2015

כי הריפלוקס שלי קשה ו 24 שעות ביממה, אני לא מבין איך הבקע גורם לכל מה שיש לי, גרפסים, עלית של תוכן מזון או חומצה, אי נוחות בגרון כל הזמן, יש לי המון כאבי ראש, כאבים בחזה, עצם הבריח, בצלעות, בשכמות, בידיים, יש גם הרגשות כלליות לא טובות וקשיי שינה... יש לי גם בעייה בתפקוד שלפוחית השתן, אי נוחות, זרם חלש וקושי בהשתנה, בבדיקות לא מצאו היצרות בשופכה ואמרו בעיה תפקודית, בעיה שהתחילה לפני שנה וחצי בערך באותו זמן שהתחיל הבעיה של הריפלוקס... אני איבדתי כבר שנה וחצי מהחיים שלי כי אני סובל הרבה ולא יכול ממש לתפקד, אני פשוט לא יכול לחיות ככה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו