מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליקובקטר, גסטריטיס, בקע סרעפתי..אסתר (אתי)18/06/2015
שלום,
בת 34 סובלת (כנראה) מאז ומתמיד מאנמיה - בשנים האחרונות (3) הוחמרה - רמת ההמוגלובין צנחה ל 6.7 מאז לוקחת כדורי ברזל אך עדיין ברזל נמוך וכל הערכים נמוכים.. בנוסף לכך לפני כ 8 חודשים חשדתי שיש לי את החיידק הליקובקטר פילורי (לפי כל התסמינים שקראתי) וביקשתי לעבור בדיקת נשיפה יצא חיובי ועמד על 27.3 קיבלתי טיפול משולש מהרופא ולאחר חודש חודשיים עברתי שוב בדיקת נשיפה והחיידק עלה לרמה של 40.7 ביקשתי מהרופא טיפול מרובע והוא הפנה אותי לרופאת גסטרו להמשך טיפול - עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה עם ביופסיות - ע"פ הממצאים הרופאה קבעה שיש לי גסטריטיס ובקע בסרעפת וכמובן אישרה את זה שיש לי חיידק הליקובקטר מזן עמיד.. כמו כן קיבלתי ממנה טיפול של 3 שלבים (מוקסיוויט 500 מ"ג, אומפרדקס 40 מ"ג, קארין 500 מ"ג, פרוטוציד 500 מ"ג וקונטרולוק 20 מ"ג) כרגע אני בתחילת לקיחת הכדורים.. כמובן קניתי גם פרוביוטיקה VSL3 ׁשהמחוז לצערי לא אישר לסבסד (?) וכמובן הופניתי בהמשך לבדיקת קולונסקופיה ורופאת נשים (במקרה של האנמיה) והמוטולוג בנוסף... דבר ראשון יש לי שאלה לגבי הסותרי חומצה לפי מה שקראתי הם מורידים מערכי המגנזיום ויש לזה השלכות רבות וקצת מפחידות... אז מה לגבי תוסף מגנזיום - האם לקחת? איך ומתי ? ומה לגבי אופן לקיחת הפרוביוטיקה שרשמתי למעלה כמה ומתי ?? (לפני אוכל אחרי אוכל, לפני האנטיביוטיקה או אחרי..?) ובמידה והטיפול לא יעזור מה זה אומר בהמשך מבחינת טיפול ?? והאם ההמוגלובין הנמוך קשור איכשהו לבעיות שרשמתי ? סליחה על ההרחבה.. מקווה שתענו לכל שאלותיי בהקדם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר, גסטריטיס, בקע סרעפתי.. - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/06/2015האנמיה שלך סביר שגניקולוגיתוכדאי שגניקולוג יבדקךויעה US גניקולוגי. יש לשלול צליאק.את מטופלת מצויין בהליקובקטר
נטילת הVSL 3 לפי הוראות הרוקח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר גסטריטיס ובקע סרעפתי
אסתר (אתי)19/06/2015תודה לך ד"ר !
נשלחתי דרך רופא המשפחה לגניקולוג - מחכה לתור שלי.. לבינתיים הספקתי להיות אצל המוטולוג שנתן לי הפנייה ל 10 עירויי דם דרך הווריד.. בנוגע לחיידק מקווה שהפעם יעבור.. ה vsl 3 כמובן ביקשתי מרופאת הגסטרו שלי בהמלצתי כי ידוע לי שהיא מואד חזקה - רק כמה עליי לקחת כל יום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליאק
אסתר (אתי)19/06/2015עשיתי כבר פעמיים בדיקות דם לצליאק שיצא שלילי.. ובינתיים משתדלת להימנע מכל מוצרי החיטה והקטניות (מזון לחיידק) עם קושי רב גם משתדלת להימנע ממתוקים וכמובן שנמנעת מחמוץ וחריף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר, גסטריטיס, בקע סרעפתי.. - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)