מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות אחרי ניתוח בסיס גולגולת.arielg06/07/2015
שמי אריאל אני בן 21, לפני קצת יותר משנה עברתי ניתוח בבסיס הגולגולת בגלל גידול מסוג כונדרוסרקומה (דרגה 1) במהלכו נאלצו לחתוך לי את מספר עצבים אני לא יידע להגיד במדויק איזה אבל הפגיעות הן צרידות שהופיעה עוד טרם הניתוח,קושי בבליעה , חיך קורס , וטרפז משותק. (אם אני לא טועה 9 עד 12)
אחרי הניתוח שוחררתי מהצבא והתחלתי לחיות את חיי במרץ וניסיתי כמה שפחות להתעסק בשיקום..
קשה לי לציין בדיוק מתי, בערך לאחר חודש מהניתוח החלו להופיע בחילות, בעיקר בבקרים, בערך דקה אחרי שאני קם מהמיטה.. הבחילות לרוב עוברות אחרי כמה זמו במהלך הבוקר אבל כל ההתארגנות שלי בבוקר ואפילו הקימה מהמיטה הן פשוט סיוט אין לי איך לתאר את זה אחרת .. חשבתי שעם הזמן זה יפסק ולכן התעלמתי מזה והרופאים לא ייחסו לזה חשיבות גבוהה.. ביצעתי בדיקת גסטרו שיצאה נקייה לגמרי.
בזמן האחרון הבחילות נהיו מטרד ענק, לעיתים מלוות אותי לכל היום ואיכות החיים שלי נפגעה משמעותית..
כמו כן תופעות נוספות שאני מאמין שהן קשורות - אין לי תאבון כמעט אף פעם , תחושת רעב היא לרוב כאב בטן מציק שהופך אפילו לקצת בחילה , כשאני קם בבוקר האף שלי סתום מנזלת שהיא יותר ליחה מנזלת ושאני מוציא אותה אני מרגיש קצת שחרור בבחילה ובאוזניים אבל לא עוברת הבחילה..
אשמח לייעוץ/הסבר/ אפילו לדעת אם נוירולוג הוא מי שאמור לתת לי תשובה.. כי עד עכשיו ראו אותי רופאי אף אוזן גרון..
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות אחרי ניתוח בסיס גולגולת. - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/07/2015אנני חושב שהתלונות ממקור של מערכת העיכול.
בהתחלה באמת נראה לי להתייעץ עם ניורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)