צרבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבות
    רחמים
    12/07/2015

בן 40 אחרי שלוש טיפולים של אנטיביוטיקה עקב הליקובקטור פילורי. סובל מצרבות 3 שנים בהפוגות נעשה היום צילום בריום ושט קיבה תרסריון אובחן ריפלוקס קיבתי ושטי. בבירור,עשיתי גם בדיקת צואה לאנטיגן חיידק הליקובקטור התשובה שלילית,אך אני סובל מצרבות בהפוגות יש ימים ,שאין לי כלום יש ימים ,שיש לי כל היום ואוכל עולה לי לגרון ,רציתי לשאול האם יש מצב ,שאולי הבדיקה של המצאות חיידק בקיבה היא לא אמינה ויש לערוך עוד בדיקה חוזרת או אחרת כמו נשיפה להליקובקטור פילורי? יש לציין שאני לוקח לנטון אבל לא בקביעות אלא רק בתקופה של צרבות,כמו כן,רציתי לשאול,האם מספיק צילום בריום ,ששם אובחן בבירור במקום ריפלוקס קיבתי ושטי או אולי יש מקום לעשות גסטרוסקופיה ? בתודה רחמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרבות

הוספת תגובה

• צרבות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    13/07/2015

צריך לזכור שהחיידק יכול לגרום להגנה מפני צרבת ולכן לאחר מחיקה יכול להחמיר צרבת.
    אני מציע שתפנה לרופא גסטרו- יתן שיש מקום לבצע גסטרוסקופיה ואולי טיפול קבוע צלמספר חודשים עם לנטון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו