מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעם מר בגרוןפרל04/08/2015
שלום, מלפני כשבוע וחצי שיעול יבש עם קושי בנשימה. הרופאה נתנה לי רוליד 150 פעמיים ביום. התחלתי להרגיש לחץ בקיבה העליונה ומחנק. תחושה שאני צריכה כל הזמן לנשום עמוק. והנשימה תקועה. הפסקתי את הרוליד. כרגע אני עם טעם ממש מר בגרון
כאילו מרחו לי קרם מר מאוד. ועדיין מרגישה מחנק וצורך למשוך נשימות. הרופא נתן לי לקחת פעמיים ביום OMEPRADE X. לדבריו יש לי חומציות וזה מה שגורם לטעם המר ולהרגשת המחנק, כאילו אין לי אוויר. האם יש קשר ותוך כמה זמן התרופה אמורה להשפיע. לוקחת אותה כבר יומיים ועדיין כלום. האם יש בירור נוסף שממומלץ לעשות ? תודה. מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
פרל04/08/2015לפני שנה וחצי ביצעתי בדיקת קולונסקופיה שיצאה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם מר בגרון - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/08/2015טעם מר יכול להגרם מתרופה (כמו פלגיל) ולהשאר מספר ימים לאחר הפסקתה, גם רפלקס מרה יכול לגרום לכך
אין צורך בבירור לאחר כמה ימי טעם מר ויש להמתיןעוד שבוע לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טעם מר וקושי בנשימה
פרל05/08/2015תודה על התשובה, האם יש קשר לחוסר נשימה שאני מרגישה, יש תעוקה באזור הקיבה העיליונה וקושי בנשימות עמוקות. תחושה שהאויר חסום. ואם זה קשור, האם אמור לעבור לבד או יש צורףך בטיפול. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)