בבקשה תשובה די מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה די מיואשת
    נויה
    07/08/2015

שלום רב
    הנני בת.40 נשואה עם שני ילדים נורא סובלת מהצכווציות ועיוותים בבטן בכל חלל הבטן בצדדים למעלה בטבור מעל הטבור בבטן תחתונה המצב זה קורה בביוץ ובוסת כאשר זה מתחיל כמה ימים לפני הביוץ עובר ואחכ מתחיל שוב כשבוע לפני הוסת זה מתבטא בגזים גם וזה חוזר ככה כל הזמן המצב הזה הוא כבר שנתיים מבחינת רופא נשים הכל תקין לא רואה שיש לי אנדומטריוסיס הלכתי לעוד רופא נשים טוען שיש לי אדמויזיס והפתרון זה רק גלולות הייתי אצל גסטרו ביצע אולטרסאונד בטן וגם טבורי הכל תקין בדיקות דם מקיפות תקינות חוץ מהבדיקות הפולשניות שאני נורט פוחדת עשיתי הכל יש לציין שגם סובלת מריפלוקס ומפסוריאזיס ומפריצת דיסק אני נורא מיאשת הגסטרו טוען למעי רגיז בבקשה אודה לתשובה אין לי איכות חיים ואין לי מצב רוח אני גם עם חרדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תשובה די מיואשת

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה די מיואשת - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    09/08/2015

לא ניתן לאבן דרך פורום.
    הקשר לוסת מעלה חשד לאנדומאריוסיס ואם אני מביו נכון רופא נשים אחד חשב שזו האבחנה.
    מציע לנסות את הטיפול שהוא ממליץ.
    לחילופין ניתן לנסות כלכלה דלת fodmap כנסיון טיפולי למעי רגיז.
    רופא הגסטרו יכול להסביר לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו