עצירות קשה אחרי היסטרקטומי ביטני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות קשה אחרי היסטרקטומי ביטני
    שיר
    07/08/2015

שלום, אני בת 46.
    לפני 3 שבועות הגעתי למיון בשל עצירות וכאבים קשים בבטן ימנית תחתונה ובסי טי נמצא שיש לי אבני צואה ובהמשך התגלה זיהום חיידקי בשתן בקלבסיאלה ואי קולי- טופלתי באנטיביוטיקה והרופא במיון שלף אבני צואה. היתה גם תוצאה של לויקוציטי גבוהם וגם תוצאות חריגות של LDH ואנזימי כבד התקבלו באותו יום - ולאחר מספר ימים אחרי שעברתי ניתוח היסטרקטומי בטני- התוצאות של בדיקות הדם השתפרו.

כאמור- לפני שבועיים עברתי היסטרקטומי בשל שרירן גדול בהרדמה ספינאלית, - ומאז אני מתקשה מאוד במתן צואה. משתמשת לעיתים בשמן פרפין או בנרות או בחוקן או בחלב מגנזיום ויש התרוקנות קטנה וחלקית ולעיתים תחושה של אבנים קשות ביציאה.

. בימים האחרונים נאלצתי להשתמש באצבע כדי להוציא צואה ואז הרגשתי במשהו קשה מאוד ומאורך. הא יכול להיות שיושבת שם אבן מוארכת שכבר 3 שבועות גורמת לי עצירות ויסורים? מה הטיפול לכך? האם יש דרך לתפוס ולהוציא את הדבר הזה?
    האם יש משהו שיכול להמיס את זה?
    היום התחלתי גם טיפול בנורמלקס- האם יכול לסייע?
    כמו כן יש מעין כיס שאליו בורחת הצואה הממוקם בחלק העליון כלומר ליד הואגינה. הגניקולוג אמר שיש לי צניחת נרתיק קלה. האם זו יכולה להיות סיבת העצירות?
    אני חוששת שיגרם נזק לאזור או לתפרים בגלל הלחצים האיומים בעת מתן צואה וג שהעצירות לא תיפתר . אולי הצואה הרכה יוצאת מהצד של האבן הזאת אבל האבן נשארת שם ומשיכה לייצר סתימות ובעיות?
    הסבל הוא בל יתואר אני מבלה שעות בשירותים תוך הזעה וכאבים
    תודה ליעוץ מהיר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קולונוסקופיה תקינה במאי האחרון

שיר
    07/08/2015

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו