שינןי הרגלי יצאה למשך יותר משנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינןי הרגלי יצאה למשך יותר משנה
    david
    12/08/2015

שלום
    עד לפני מספר שנים הכל אצלי היה תקין לא היה לי שום בעייה בסדר יציאות
    לפני שנתיים מתוך סקרנות
    הכנסתי חפץ בעובי שלוש ס"מ בעורך של עשר עד חמש עשרה ס"מ בפי הטבעת שלי דבר שגרם לי שילשולים וכאבי בטן שעבור כמה ימים עברו ממני. ואחרי זה הכל חזר לקמדותו.
    פעם אחד זה כבר לא חזר וכמעט שנתיים שאני סובל משילשולים או עצירות או הרבה נפיחות ויציאת ריר.
    אם אני טיפה אוכל פירות וירקות או מה שהוא מתוק סובל כמה ימים של שילשול
    במקרה שיש ליצאה שזה לא שילשול או יצאה רכה,יוצא בצורות קטנות קטנות או בעובי הרבה יותר צר ממה שהיה פעם.
    הייתי אצל רופא גסטרו
    נתן לי טיפול אנטיובקה וגם חומר שמגדיל את נפח צואה
    שלח אותי לבדיקות דם וצואה וקלונסקופיה שום דבר לא עזר יעץ לי ללכת לתזונית כדי לשנות הרגל אכילה.
    בעיה היא שאני לא סיפרתי לרופא מה מקור הבעיה .ואני לא יודע האם טיפול תזונאית יכול לעזור לי במקרה שלי.
    קשה לי מאוד לספר לרופא מה שהיה
    קשה לי מאוד עם מצב הזה אני מרגיש חסר עונים. יש לי חוסר תאבון כל אוכל מגעיל אותי. פירות אני לא יכול להקרב.
    אנא תעזרו לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינןי הרגלי יצאה למשך יותר משנה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    12/08/2015

אני חושב שזה חשוב למסור לרופא וכמובן זה נשמר בדיסקרטיות.
    ברפואה הדבר הכי חשוב הוא האנמנזה של המטופל.
    יש אבינה מבדלת של דלקת מקומית עקב החבלה אך לא נראה לי סביר אם הקולונוסקופיה היתה תקינה.
    יתכן מעי רגיז ללא קשר ומציע לשאול את הרופא לגבי כלכלת דלת fodmap שהוא טיפול יעיל למעי רגיז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו