מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רק אני טיפש תמים או שגם אתם?אמא מנוסה07/05/2008
לא חרונה עברתי בדיקה אנדוסקופית פולשנית במכון גסטרו של בית חולים איכילוב.הרופא שקיבל אותי הציג את עצמו בתור רופא מומחה שיטפל בי,ביקש ממני לחתום על הסכמה לבדיקה בלי להסביר שום דבר, אני הייתי מאוד לחוץ וחרד,חתמתי,כי הייתה בי אמונה עיוורת שאני בידיים טובות.בבדיקה מאוד סבלתי מכאבים,במקום להוסיף לי חומר טישטוש אולהפסיק בדיקה ,הרופא צרח עלי ודחף אותי לשכב על הצד תוך כדי כך שהוא עושה לי קולונוסקופיה.לא יודע איך שרדתי את הבדיקה,אבל גם ההתאוששות לא הייתה יותר טובה,אבל איכשהו עברתי את זה.בזמן השיחרור הרופא היה נבזי ומזלזל,אמר שאני מפונק מדי [אני-אדם בשנות השישים לחיי] ואין לו מה להגיד לי יותר,דחף לי ליד מכתב שיחרור בלי לתת לי זמן לשאול אף שאלה.אבל זה עו החלק הטוב. עקב הרגשתי שקיבלתי טיפול לא מקצועי,התחלתי לברר בקשר לרופא שטיפל בי.ומה מתברר??? האדון בשנות חמישים לחייו,עלה ארצה מחבר העמים לשעבר והוא בכלל לא מומחה בגסטרו אלא רק רופא פנימי שכבר 10 שנים לא מצליח לעבור מבחן התמחות ברפואה גסטרואנטרולוגית!!!! הוא נכשל פעם אחרי פעם במבחנים [כ-4 ] ובשאר השנים אפילו לא ניגש למבחן. ואחר כל זה עדיין מאפשרים לו להמשיך ולעבוד במכון גסטרו ולהתחזות למומחה,כי הוא עבוד ללא שום השגחה של רופא בכיר.לא פלא שהוא כמעט הרג אותי בבדיקה.ואני שואל למה לא מידעים אותנו,החולים,איזה מין "מומחה "הולך לבצע לנו בדיקה.וכמה פעמים האדון צריך להיכשל במבחן כדי שמנהליו יגידו לו:"לך תהיה רופא פנימי ונתראה בגסטרו רק כאשר תעבור סוף-סוף את המבחן"? איך זה שהוא לא יודע מספיק כדי לעבור את המבחן ,אבל כן נותנים לטפל בחולים כאשר כנראה אין לו את הידע הדרוש? למה לא אומרו לי איזה כישלון הולך לטפל בי? בחיים לא הייתי מסכים.
תגידו,זה רק אני,או שגם אתם לא שואלים מי מטפל בכם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזעזע! לא להאמין!איך נותנים לו ?
אמא מנוסה07/05/2008איך נותנים לו לטפל בחולים?אנחנו לא שפני ניסיונות 1 מי צריך למות כדי שיפטרו אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מטופל באיכילוב,אני מקווה ש
אמא מנוסה07/05/2008לא אצלו,מה שמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה יתכן?
אמא מנוסה07/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מצטרף להיות חולה בלי שם
אמא מנוסה07/05/2008שלא מאמין שזה קורה לנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחולה בלי שם
ד''ר סטיבן מלניק07/05/2008צר לי לשמוע על החוויה שלך בקולונוסקופיה.
מציע שתבקבע פגישה עם הנהלת המכון כדי שתוכל לקבל מענה עניני לשאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)