מה יש לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יש לי?
    לירן
    14/05/2008

אני בן 23 ואני סובל מעצירות קשה מאוד שנמשכת חודשיים, הרופאה שלי הביאה לי לבולק שלא ממש עזר ופגלקס שדווקא כן עזר ואחרי שימוש של פחות מחודש הפסקתי כי היה נראה שהיציאות סדירות ורכות ,אבל אחרי שבוע העצירות חזרה לאט והיציאות נהיו שוב קשות מאוד ואחרי יומיים התווספו גם בחילות והרגשה רעה במיוחד בלילה וכאבים חזקים של רעב במיוחד בבוקר, האם הם קשורים הבחילות והעצירות שהתחילה כבר לפני חודשיים? עוד משהו שאני חייב לציין זה שסבלתי לפני כשנה מאותה הרגשה רעה והרופאה שלי אמרה לי שזה פצע בקיבה והביאה לי אומפרדקס להקלה וזה אכן עזר אחרי יומיים שלושה, אבל עצירות כזאת לא היתה לי בחיים האם אני צריך לקחת שוב אומפרדקס לבחילות ופגלקס לעצירות? קבעתי תור לגסטרו אבל התור עוד חודש, והייתי שמח אם תגידו עד אז מה זה יכול להיות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי?

הוספת תגובה

• מה יש לי?

ד"ר יעקב מאור
    16/05/2008

לירן,
    הסימפטומים המתוארים יכולים להתאים למעי רגיש אולם לצערי אין אפשרות לתת אבחנות דרך הפורום לכן עליך להגיע ליעוץ גסטרואנטרולוג מומחה באופן פרטני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו