מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטיס סי...גנוטייפ 1 מספר שאלות..עמי16/05/2008
אני לאחר שלושה חודשים של טיפול בקופגוס ופגסיס - זריקה אחת לשבוע ו5 כדורים ביממה.
יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכלו לענות עליהם לפי הסעיפים.. תודה..
1. קיבלתי הפניה לבדיקת עומס ויראלי של הפטיטיס סי.. אני עושה זריקה אחת לשבוע ביום שלישי.. מבחינת תוצאה זה ישנה אם אני אעשה את הבדיקה ביום ראשון הקרוב או שעדיף לחכות ליום רביעי אחרי זריקה? ככה תהיה תוצאה טובה יותר אולי?? אני די לחוץ מהתוצאה.. למרות שזה קצת לעבוד על עצמי.. זה יכניס בי אופטימיות.. (אם יש משמעות בכלל).
2. אחרי כמה זמן מקבלים תשובה לבדיקה?? צריך לעשות את הבדיקה בצום?
3. מאז תחילת הטיפול רזיתי מאוד וגם אין לי תאבון..מצב זה מפריע לי מאוד.. אפשר לשקול לקנות את האבקות של הפחמימות - הקופסאות הגדולות שמכינים שייקים..
4. לקנאביס יש השלכות על הטיפול?? כי אלכוהול הבנתי שאסור.
תודה רבה לכם ושבת שלום...!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס C גנוטיפ 1
ד"ר יעקב מאור17/05/20081. לא קיימת משמעות מיוחדת לעיתוי הבדיקה המדויק בסביבות 12 שבועות טיפול. אין גם צורך בצום. לצערי ברוב המעבדות זמן לקבלת התשובה הינו כחודש.
2. אני ממליץ לצרוך תזונה מגוונת ולא להבהל מהירידה במשקל היא תחלוף לאחר הטיפול.
3. יש מספר מחקרים על התועלת בקנביס אך לא היית בשלב זה מסתמך על כך וממליץ על שימוש בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלונת..
עמי17/05/2008הזריקה הראשונה שקיבלתי היא ב26.2..
מאז עשיתי 12 זריקות אך לא עברו שלושה חודשים
אני גנוטייפ איי 1...
זה מוקדם מידי לבדיקה??
לחכות עם זה??
תודה רבה ושבוע טוב...!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)