הפטיטיס סי...גנוטייפ 1 מספר שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס סי...גנוטייפ 1 מספר שאלות..
    עמי
    16/05/2008

אני לאחר שלושה חודשים של טיפול בקופגוס ופגסיס - זריקה אחת לשבוע ו5 כדורים ביממה.
    יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכלו לענות עליהם לפי הסעיפים.. תודה..
    1. קיבלתי הפניה לבדיקת עומס ויראלי של הפטיטיס סי.. אני עושה זריקה אחת לשבוע ביום שלישי.. מבחינת תוצאה זה ישנה אם אני אעשה את הבדיקה ביום ראשון הקרוב או שעדיף לחכות ליום רביעי אחרי זריקה? ככה תהיה תוצאה טובה יותר אולי?? אני די לחוץ מהתוצאה.. למרות שזה קצת לעבוד על עצמי.. זה יכניס בי אופטימיות.. (אם יש משמעות בכלל).
    2. אחרי כמה זמן מקבלים תשובה לבדיקה?? צריך לעשות את הבדיקה בצום?
    3. מאז תחילת הטיפול רזיתי מאוד וגם אין לי תאבון..מצב זה מפריע לי מאוד.. אפשר לשקול לקנות את האבקות של הפחמימות - הקופסאות הגדולות שמכינים שייקים..
    4. לקנאביס יש השלכות על הטיפול?? כי אלכוהול הבנתי שאסור.

תודה רבה לכם ושבת שלום...!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפטיטיס C גנוטיפ 1

ד"ר יעקב מאור
    17/05/2008

1. לא קיימת משמעות מיוחדת לעיתוי הבדיקה המדויק בסביבות 12 שבועות טיפול. אין גם צורך בצום. לצערי ברוב המעבדות זמן לקבלת התשובה הינו כחודש.
    2. אני ממליץ לצרוך תזונה מגוונת ולא להבהל מהירידה במשקל היא תחלוף לאחר הטיפול.
    3. יש מספר מחקרים על התועלת בקנביס אך לא היית בשלב זה מסתמך על כך וממליץ על שימוש בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלונת..

עמי
    17/05/2008

הזריקה הראשונה שקיבלתי היא ב26.2..
    מאז עשיתי 12 זריקות אך לא עברו שלושה חודשים
    אני גנוטייפ איי 1...
    זה מוקדם מידי לבדיקה??
    לחכות עם זה??

תודה רבה ושבוע טוב...!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו