מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשיקיר16/05/2008
שלום ד"ר
אני סובל מקרוהן כמעט כבר שנה בסי טי ראו משהו באילואום הסופי ליד פי הטבעת נוזל מופרש, התחלתי טיפול בפנטסה עזר לי מאוד הכניס אותי לרגיעה רק שיש לי עוד בעיה אני סובל מארטריטיס בקרסול ימין ולכן הפנטסה לא מצליח לעזור לי לרגל וגם הוא עשה לי עצירויות כאלה ולחצים בבטן הפנטה (מידיי פעם) עכשיו בגלל שאני קורא את כל התופעות לוואי שיש למשפחת הסטרואידים אני נמנע מלקחת, אבל הרופא גסטרו שאני מטופל אצלו אז המליץ לי לקחת אימורן ובודיסון לתקופה ואז להמשיך רק עם האימורן, לא לקחתי מה שהוא הציע איזה חודשיים לא נטלתי טיפול בכלל והרגשתי טוב לא משלשל אוליי מידיי פעם כאב פה ושם בבטן, הגעתי לרופא משפחה הוא אמר לי לקחת תטיפול כי הבדיקות דם לא טובות חסר ברזל ויש דלקת ברגל, לקחתי אימורן לאחר חודשיים שלא לקחתי טיפול וביחד עם פרוקל (ברזל) פתאום כאבים בבטן חזרו במהרה ודם טרי בצואה מה אתה יכול לעזור לי ולהסביר לי כי אני מיואש כבר....
אשמח ליעוץ והסבר תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש
ד"ר יעקב מאור17/05/2008יעוץ רציני לגבי מחלת קרון אפשרי רק בפגישה אישית ופרטנית עם גסטרואנטרולוג מומחה. התרופות היעילות למחלת קרון וגם לדלקת במפרקיפ כוללות: סלזופירין (דומה לפנטזה), מטוטרקסט ותרופות ממשפחת האנטי-TNF כגון רמיקייד או הומירה.
תכשירי ברזל עלולים להחמיר שלשולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)