צואה רכה זמן ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צואה רכה זמן ממושך
    ניקי
    24/05/2008

שלום,
    אני בת 30, בחודשים האחרונים אני סובלת מצואה רכה ובהירה (צהבהבה). בהתחלה חשבתי שזה קשור לשינויים בתזונה שעשיתי לאחרונה - הורדתי מוצרי חלב וקפאין (כולל שוקולד) - אבל בשבועות האחרונים נדמה לי שזה החמיר ומספר היציאות ביום גדל ואני סובלת מגזים מרובים. לפני כשבוע עשיתי ניסוי, ובמשך יום שלם אכלתי רק אורז (מה שאני עושה בד"כ כשיש לי קלקולי קיבה), ואכן המצב השתפר מאוד ליום יומיים - הצואה חזרה לצבע ולמוצקות הרגילה. אבל אחרי יומיים שוב הכל חזר. מה יכולה להיות הבעיה ולמי לפנות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צואה רכה זמן ממושך

הוספת תגובה

• צואה רכה

ד''ר סטיבן מלניק
    24/05/2008

קשה לתת הסבר דרך הפורום. יתכן צליאק אך יש צורך לבדיקות אצל הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ובהמשך לשאלה

ניקי
    24/05/2008

אם היה מדובר בצליאק, האם יתכן ששינוי התפריט ליום אחד היה משנה את המצב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Dear Julia,

ד''ר יעקב מאור
    25/05/2008

יש לברר בכוונים שונים כולל למחלת צליאק. שינוי פעולות מעיים לפי התפריט תוך זמן קצר אינו תומך ואינו שולל מחלת צליאק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו