כאבים בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן
    אורי
    25/05/2008

שלום ד"ר בעבר פניתי אלייך לשאלה עקב כאבי בטן איומיים בחילות וחוסר ודאות של הרופאים לגבי הבעיה שיש לי ולאחר מס 'בדיקות נמצא שישנו רפלוקס ובקע סרעפתי אך הכאבים המשיכו ולא מרפים ואתה השבת לי שאתה חושב שיש לי בעיות במעכרת העיכול ואני צריכה רופא גסטרו שאני סומכת עליו כדי לפתור את בעיתי, לאחר שניגשתי לרופאה להתלונן שוב על כאבים נשלחתי לרופא גסטרו אשר בעבר נתן לי טיפול וזהו הרופא שגם לא קיבלתי ממנו אף פעם יחס וניתנה לי לבצע בדיק קולנוסקופיה . ד"ר אני בדלימה כי אני לא סומכת על הרופא הזה וגם הרופאת משפחה שהפנתה אותי אליו לא סומכת עליו והבדיקה ממש מפחידה אותי מה עלי לעשות ללכת לבצע את הבדיקה או פשוט לחכות כבר וללכת לרופא פרטי אשר אני יסמוך עליו ויעשה אצלו את הבדיקה אודה לך אם תוכל לתת לי עצתךומה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן

הוספת תגובה

• כאבים בבטן

ד''ר יעקב מאור
    25/05/2008

מיטל,
    ברור לך שאין כאן שאלה רפואית, אלא שאלה של בטחון ברופא. אם יש לך אפשרות להגיע לרופא שאת סומכת עליו יותר, זאת כמובן האפשרות המועדפת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו