מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר קולונוסקופיה וגסטרוסקופיהרותי27/05/2008
שלום לכם
עברתי לפני שבוע וחצי קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה.
הקולו יצאה תקינה. תודה לאל.
אבל בגסטרוסקופיה נמצאו המימצאים של: מעבר ושט קיבה: בקע סרעפתי, ובקיבה ישנה רירית בצקתית באנטרום (נלקחו ביופסיות().
לפני כחמש שנים עברתי גסטרוסקופיה ובה היו מימצאים של דלקת בוושט, שכיום איננה. ובקע סרעפתי קטן (האם בקע יכול לגדול במשך הזמן?) לקחתי במשך השנים לנטון, זוטון, אומפרדקס, וכעת לוסק. ואת האמת כלום לא עוזר לצרבות וכאבי הבטן, וכשאני אוכלת כואב לי כאילו בגרון.
מה אפשר לעשות עם התופעות של הבקע מלבד ניתוח??
ומהי רירית בצקתית? מה זה אומר??
תודה
רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
ד''ר יעקב מאור28/05/2008בקע סרעפתי מלווה מקרים רבים של החזר חומצה מהקיבה לושט עם תחושות של צרבת, אולם, בקע סרעפתי יכול להתגלות גם ללא סימפטומים כלל. בקע סרעפתי עלול לגדול במשך השנים, אולם, גם אז לא יגרום בהכרח סימפטומים.
לצורך טיפול אופטימלי בצרבת יש צורך במינון מספק של התרופות מסוג חוסמי משאבות פרוטונים-PPI כמו לוסק שילקחו בזמן המתאים לפני ארוחות. לעיתים יש צורך להוסיף תרופות המשפרות את פינוי הקיבה כמו מוטיליום לפני ארוחות כבדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד"ר ויש לי עוד שאלה בבקשה
רותי28/05/2008
קיבלתי את הכדור מוטיליום, הבעיה שאני אלרגית לחלב, והכדור מכיל לקטוז, האם יש תחליף לכדור שאינו מכיל לקטוז??
ומהי רירית בצקתית באזור האנטרום?
תודה
רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד"ר ויש לי עוד שאלה בבקשה
ד''ר יעקב מאור29/05/20081. כמות הלקטוז הקיימת בכדור הינה קטנה כך שיתכן מאוד שלא יגרמו לך סימפטומים הקשורים לאי-סבילות ללקטוז-סוכר החלב (חוסר אנזים מפרק סוכר זה ולא אלרגיה) . קיימים תכשירים אחרים המשפרים ריקון קיבה כגון, פרמין ומודל.
2. בצקת יכולה להעיד על-פי-רוב על דלקת ברירית הקיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות המהירות
רותי29/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
עמי29/05/2008אההה חח חשבתי שהיא יותר איכותית פשוט חח..
חשבתי בהתחלה שבגלל שהייתה ירידה ענקית ממיליון לפחות מ600.. מקצרים את הטיפול..
בכל מקרה... גם כוסית אלכוהול אחת לשבועיים בערך תזיק??
אני אחרי 4 חודשים ללא אלכוהול בגלל הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)