תופעות לואי לפרוטוציד+דוקסילין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לואי לפרוטוציד+דוקסילין
    מיכל
    01/06/2008

בעקבות תסמינים שונים הנמשכים כשנה, הגסטרואנטרולוג המטפל בי סבור כי מקור הבעיה היא טפיל במעיים, ועל כן נתן לי טיפול בדוקסילין + פרוטוציד למשך 7 ימים. פרוטוציד- פעמיים ביום, דוקסילין פעם ביום (לוקחת בלילה, אחרי אוכל).
    לאחר היום הראשון החלו לי כאבי ראש חזקים ביותר, וכן ביום השני בחילות קשות עד כמעט הקאה. הבחילה חלפה לאחר כשעה. תחושת בחילה ממשיכה, וכן לחץ מתון בראש בראש במשך כל היום. ובכלל כל ההרגשה הכללית לא טובה.
    אני ביום השני לטיפול. קראתי כי עלולות להיות תופעות לואי כאלו לתרופות הנ"ל.
    שאלתי היא האם אלו תופעות המצריכות הפסקת הטיפול מיידית? האם אלו תופעות נורמליות אפשריות- גם כשדרגתם חמורה? מה עליי לעשות? (בכוונתי לגשת בכל מקרה לרופא המטפל)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לואי

ד''ר סטיבן מלניק
    02/06/2008

קודם כל טוב שאת הולכת לרופא. אני לא יכול להסביר הכאב ראש כל כך מהר אך אני מסכים שזה נשמח חשוד. doxyline יכול לגרום ללחץ מוגבר בתוך המוח אך לא כך כך מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר,ומה לעשות אם היו גם הקאות?

מיכל
    02/06/2008

הקאתי כשעתיים אחרי נטילת הכדור, לאחר בחילות נוראיות שנמשכו כשעתיים. לאחר שזה קרה הפסקתי לקחת את הכדורים היום. האם התופעות האלה מעידות שהכדור לא מתאים לי? או דוקא שהגוף נלחם בטפיל? האם לאחר ההקאות להפסיק לאלתר עם הכדורים? את הרופא שלי אני לא מצליחה להשיג ואני ממש אובדת עצות

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר סטיבן מלניק
    02/06/2008

נראה לי כתופעת לואי של התרופה ואני מציע לא לחדש. יכול לחכות עד שתשיג הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו