מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לואי לפרוטוציד+דוקסיליןמיכל01/06/2008
בעקבות תסמינים שונים הנמשכים כשנה, הגסטרואנטרולוג המטפל בי סבור כי מקור הבעיה היא טפיל במעיים, ועל כן נתן לי טיפול בדוקסילין + פרוטוציד למשך 7 ימים. פרוטוציד- פעמיים ביום, דוקסילין פעם ביום (לוקחת בלילה, אחרי אוכל).
לאחר היום הראשון החלו לי כאבי ראש חזקים ביותר, וכן ביום השני בחילות קשות עד כמעט הקאה. הבחילה חלפה לאחר כשעה. תחושת בחילה ממשיכה, וכן לחץ מתון בראש בראש במשך כל היום. ובכלל כל ההרגשה הכללית לא טובה.
אני ביום השני לטיפול. קראתי כי עלולות להיות תופעות לואי כאלו לתרופות הנ"ל.
שאלתי היא האם אלו תופעות המצריכות הפסקת הטיפול מיידית? האם אלו תופעות נורמליות אפשריות- גם כשדרגתם חמורה? מה עליי לעשות? (בכוונתי לגשת בכל מקרה לרופא המטפל)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לואי
ד''ר סטיבן מלניק02/06/2008קודם כל טוב שאת הולכת לרופא. אני לא יכול להסביר הכאב ראש כל כך מהר אך אני מסכים שזה נשמח חשוד. doxyline יכול לגרום ללחץ מוגבר בתוך המוח אך לא כך כך מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר,ומה לעשות אם היו גם הקאות?
מיכל02/06/2008הקאתי כשעתיים אחרי נטילת הכדור, לאחר בחילות נוראיות שנמשכו כשעתיים. לאחר שזה קרה הפסקתי לקחת את הכדורים היום. האם התופעות האלה מעידות שהכדור לא מתאים לי? או דוקא שהגוף נלחם בטפיל? האם לאחר ההקאות להפסיק לאלתר עם הכדורים? את הרופא שלי אני לא מצליחה להשיג ואני ממש אובדת עצות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר סטיבן מלניק02/06/2008נראה לי כתופעת לואי של התרופה ואני מציע לא לחדש. יכול לחכות עד שתשיג הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)