מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימא יקרה לנו????המודאגת19/06/2008
שלום,אמא שלי בת 67 היא בריאה בדרך כלל ומרגישה טוב, פעם נכנסתי אחריה לשירותים (סליחה על התיאור) ומצאתי שצבע מי האסלה אדומים כלומר דם...ניסיתי לדבר איתה שזה לא נראה לי והיא חייבת לעבור בדיקה...היא טענה שזה לא היא והיא מרגישה טוב, אינה סובלת מכאבי בטן או משלשולים... אני רואה אותה יומיום וברוך השם היא אכן לא מתלוננת על כאבים ותמיד יש לה מרץ וכוח של בת 20...... הכרחתי אותה לפחות לעבור בדיקת דם רגילה... הבדיקה יצאה תקינה עם ערכי B12 גבוהים...עוד לציין כי היא עשתה בעבר לפני 10 שנים ניתוח טחורים ובאסוריה ....היא מסרבת לעבור בדיקקת קולונוסקופיה...כי היא עומדת על שלה שהיא מרגישה טוב ואין מקום לדאוג...אבל מה לעשות זו אימא יקרה שלנו וכולנו דואגים לה....האם באמת יש מקום לדאגה??? האם כשאין סימנים מובהקים של עייפות, שלשולים,כאבי בטן...אין מקום לדאגה..אנא עזרתך????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
ד''ר סטיבן מלניק19/06/2008יש בהחלט התויה לקולונוסקופיה בגין גילה ללא קשר לתלונות. כמובן לא ניתן לעשות כך בכוח אך מציע לדבר עם הרופא המטפל שלה- אולי הוא יצליח לשכנע אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)