אימא יקרה לנו????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימא יקרה לנו????
    המודאגת
    19/06/2008

שלום,אמא שלי בת 67 היא בריאה בדרך כלל ומרגישה טוב, פעם נכנסתי אחריה לשירותים (סליחה על התיאור) ומצאתי שצבע מי האסלה אדומים כלומר דם...ניסיתי לדבר איתה שזה לא נראה לי והיא חייבת לעבור בדיקה...היא טענה שזה לא היא והיא מרגישה טוב, אינה סובלת מכאבי בטן או משלשולים... אני רואה אותה יומיום וברוך השם היא אכן לא מתלוננת על כאבים ותמיד יש לה מרץ וכוח של בת 20...... הכרחתי אותה לפחות לעבור בדיקת דם רגילה... הבדיקה יצאה תקינה עם ערכי B12 גבוהים...עוד לציין כי היא עשתה בעבר לפני 10 שנים ניתוח טחורים ובאסוריה ....היא מסרבת לעבור בדיקקת קולונוסקופיה...כי היא עומדת על שלה שהיא מרגישה טוב ואין מקום לדאוג...אבל מה לעשות זו אימא יקרה שלנו וכולנו דואגים לה....האם באמת יש מקום לדאגה??? האם כשאין סימנים מובהקים של עייפות, שלשולים,כאבי בטן...אין מקום לדאגה..אנא עזרתך????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימא יקרה לנו????

הוספת תגובה

• אמא

ד''ר סטיבן מלניק
    19/06/2008

יש בהחלט התויה לקולונוסקופיה בגין גילה ללא קשר לתלונות. כמובן לא ניתן לעשות כך בכוח אך מציע לדבר עם הרופא המטפל שלה- אולי הוא יצליח לשכנע אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו