דם בצואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בצואה
    יהודית
    24/06/2008

שלום,
    בת 31, נוטלת אספירין באופן קבוע. לפני כחודשיים בוצעו גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה קצרה. נמצאו טחורים ודלקת בושט. ניתן אומפרדקס פעם ביום לשלושה חודשים.
    לפני כשלושה ימים התחילו כאבים מפושטים בבטן בצורת התכווצויות המוליכים לגב ודם אדום המעורב בצואה.
    מה עליי לעשות? אני בחרדה.

אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בצואה

הוספת תגובה

• דם בצואה

ד''ר יעקב מאור
    26/06/2008

ממליץ כי תבצעי בדיקת קולונוסקופיה מלאה, למרות שסביר כי הדמם מטחורים פנימיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עליי לעשות?

רוויטל
    26/06/2008

ד"ר שלום, הספקתי להיות אצל רופא. נאמר לי שהדימום כנראה מטחורים, וכי מקור הכאבים לא ברור. ניסיתי לברר אפשרות לקוונוסקופיה מלאה (מדוע לא נעשתה מלכתחילה?), אך הרופא טען, שאם הדם אדום מקורו יכול להיות רק מחלק תחתון של המעי, ולטענתו הוא נבדק כבר בבדיקה הקצרה לפני חודשיים. לכן הוא מציע להמתין שלושה חודשים ובמהלכם ללכת לפוקטולוג, לרופא נשים (כי הכאב מתרכז בבטן תחתונה על גבול הרחם) ולבצע בדיקות דם. החשש שלי הוא, שיש לי טחורים מזה 10 שנים, אז מדוע התופעות קיימות רק עכשיו. רציתי לציין כי בשנה האחרונה עברתי שתי גרידות, בעקבותן דיממתי מטחור חיצוני לראשונה , והדימום פסק. מה עלי לעשות? אני חוששת. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עלי לעשות?

ד&
    27/06/2008

הגסטרואנטרולוג שציינת צודק שדמום בצבע אדום לרוב מקורו בחלק התחתון של המעי אולם קיימים גם יוצאים מהכלל ובמיוחד כאשר מלווים כאב בטן. זכותך לקבל יעוץ נוסף מגסטרואנטרולוג מומחה אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו