בעיות בנשימה עקב בקע וריפלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בנשימה עקב בקע וריפלקס
    רובי
    25/06/2008

שלום. אני בן 30. סובל 10 שנים מעצירות כרונית פחות או יותר (מטופל בלקסין צמחי). מטופל 5 שנים בכדורי מירו ורסיטל נגד דיכאון, במ"ג יחסית נמוכים. בשנה וחצי האחרונה סבלתי מריפלקס, ולא טיפלתי בזה. היה פעם אחת שכמעט נחנקתי אחרי שאכלתי כי זה לא ישתחרר לי. ואז פתאום היה פיצוץ קליק כזה באיזור מפתח הלב בושט, ואז הקאתי ואז זה השתחרר ויכולתי לנשום. מאז בערך, כבר חודש וחצי יש לי קשיים במערכת הנשימה, עם רצון לנשום עד הסוף. עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה וגילו שיש לי דלקת חמורה (יש לציין שאני לא שותה אלכוהול ולא מעשן) באיזור הושט והקנה, וכן כתוב שיש לי בקע 5 ס"מ. נתנו לי אומפרדקס 20 מ"ג לחודשיים פעמיים ביום. הגסטרו אמרה לי שאחרי חודשיים אני יוריד את המינון לפעם ביום לכל החיים. שאלותיי הם כדלהלן: 1.האם יש השפעה לכדורי הדכאון על מה שקרה לי? 2. האם הבקע-שבר הזה שיש לי זה בעקבות הקליק-פיצוץ שהיה לי שנחנקתי? 3. האם באמת צריך לקחת אומפרדקס כל החיים? 4. האם אני יכול להיות רגוע שבעיית הנשימה תיפתר? 5. הגסטרו אמרה גם שיש כאלו שעוברים ניתוח לאיחוי הבקע. האם זה מומלץ? תודה מראש רובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות בנשימה עקב בקע וריפלקס

ד''ר יעקב מאור
    26/06/2008

כמדומני שעניתי על שאלותיך בשיחת הטלפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו