סוף טיפ]ול בצהבת סי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף טיפ]ול בצהבת סי.
    עמי
    04/07/2008

שלום ד"ר.. אני בן 23, זכר. השבוע סיימתי טיפול בהפטיטיס סי גנוטייפ איי 1. טיפול של 48 שבועות.. בתחילת הטיפול היה לי עומס ויראלי די גבוה. לאחר שלושה חודשים עשיתי בדיקה ראשונה ויצאה שלילית. מאז המשכתי בטיפול וכרגע גם לאחר 48 שבןועות (קשים) התוצאה יצאה גם כן שלילית. יש לציין שאנזימי הכבד לא היו תקינים לפני הטיפול, אך לאחר חודש של טיפול היו בנורמה בלי שום חריגה - כנ"ל כרגע האנזימים תקינים. כעת כשסיימתי את הטיפול יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני יודע שיש סיכויי חזרה מסוימים של הוירוס לא? מה הסיכויים להגיע לSVR, אם משקללים את הנתונים שהצגתי + גיל ומין? 2. כרגע אין בעיה עם שתית אלכוהול נמוכה (אירועים חברתיים - פעם בשבועיים כוסית או שתים..) נכון? 3. תוך כמה זמן בממוצע תופעות הלוואי נעלמות? תודה רבה ד"ר ושבת שלום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף טיפ]ול בצהבת סי.

הוספת תגובה

• HCV

ד''ר סטיבן מלניק
    04/07/2008

הסיכוי של SVR סביב 80% לפחות אצלך. כן תוכל לשתות אלכוהול חברתי עכשיו. התופעות לואי עוברות תוך חודשיים בדרך כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר..

עמי
    04/07/2008

תודה רבה על התגובה ד"ר. שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו