תוצאות בדיקת מעבדה ושאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת מעבדה ושאלה
    שואלת
    09/07/2008

31- 0 U/L 35 GOT (AST) 34- 0 U/L 60 GPT (ALT) 38- 0 U/L 13 GGT 120- 30 U/L 93 ALK. PHOSPHATASE וגם: mIU/ml 0.00 negative HEPATITIS Bs Ab - negative HEPATITIS Bs Ag - negative HEPATITIS C Ab יש חריגה בערכי GOT ו GPT הרופאה אמרה לי לבדוק שוב בעוד חודשיים - שלושה. שאלתי היא האם אני יכולה להשתמש במשחת קלוטרימאזול 1% כנגד פטריה הרופאה נתנה ל מירשם כאשר עוד לא ידענו על החריגה בערכים אלו תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת מעבדה ושאלה

הוספת תגובה

• GOT וGPT

שואלת
    09/07/2008

בהודעה הקודמת נראה שלא כתוב ברור: AST 35 GOT ALT 60 GPT

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות מעבדה

ד''ר יעקב מאור
    09/07/2008

הבדיקות מראות על הפרעה קלה באנזימי הכבד. אין עדות להדבקה בנגיף הפטיטיס B או C. במידה וההפרעה ממשיכה או אם קיימים סיפטומים כגון: עייפות יש צורך לבצע בירור מקיף יותר של הסיבה לעלית האנזימים.
    קוטרימזול גורם באופן לא שכיח הפרעה כבדית ונטילתו בעיקר בצורת משחה אפשרית גם כאשר קיימת הפרעה בסיסית באנזימי הכבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזו רמה של עייפות מדובר?

שואלת
    10/07/2008

אני 4 חודשים אחרי לידה ורופאת המשפחה אמרה לי שזה יכול לקרות אחרי לידה.. אני עייפה אבל מתפקדת כרגיל ב"ה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות

ד&
    11/07/2008

מדובר בעייפות שמפריעה לתיפקוד היום-יומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו