מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נתקלת בבעיה דומה?איתן17/07/2008
שלום לכם, בן 38, בריא בד"כ, לא מעשן ולא שותה ללא מחלות תורשתיות. לא סובל מצרבות ורפלוקס. הבעיה: מזה חודשיים פלוס אני סובל בכאבים ברום הבטן, בנקודת הסרעפת וימינה בבית החזה (צד ימין שלו). תחושת הכאב היא של לחץ עמום קבוע שמתגבר מאוד בזמן שהאוכל יורד לקיבה (כאב דומה כשמגהקים חזק) ובנשימות עמוקות. קשה לי לשם את האצבע על נקודה אחת ספציפית של כאב כי הוא פנימי למרות שכשאני אוכל הכאב תמיד באותי נקודה. אני אובד עצות וסובל מאוד!!! עשיתי את כל הבדיקות האפשריות ולא מצאו בעיה אורגנית פשוט כלום (צילום חזה, US בטן, בדיקות דם, גסטרוסקופיה, מנומטריה, PH24 שעות, אקג, אקו במאמץ, צילום זמן ואחרי שתיה בריום, תפקודי ריאה) הכל תקין! חושש לעשות CT חזה/בטן בגלל קרינה נוספת (כבר עשית שש כאלה בחיי הקצרים). אני כמעט בטוח שזו בעיה גסטרואנטרולוגית, שהרי אחרת לא היה כואב לי בזמן אוכל! במצב הטבעי שלי, אני טיפוס קצת חרדתי אבל הכאב הלא ברור ומאובחן, שמשפיע לי על התפקוד היומיומי הפך לבלתי נסבל וגם אותי ליותר חרדתי שאולי יש לי משהו נורא שמתפתח ופשוט פספסו אותו. שאלותי: 1. האם נתקלתם בבעיה דומה לשלי ולא מאובחנת? 2. האם להלחם עם קופת החולים על בדיקת MRI חזה/בטן? 3.האם יכול להיות שזה יעבור ויחלוף לבד כמו שזה בא בלי שאעשה יותר כלום (בינתיים אני מרגיש שיש החמרה בכאב)?? 4. יש מצב שיש לי פצע/כיב שגורם לי לכל הבעיות ושפספסו אותו בבדיקות? ואם כן, האם דיאטה של נוזלים וגלידות עשוייה לעזור למקום להתרפא? אודה לכם מקרב לב על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דומה
ד''ר יעקב מאור17/07/2008התופעה שאתה מתאר שכיחה במרפאה גסטרואנטרולוגית וניתנת להקלה במקרים רבים מאוד באמצעים תזונתיים, תרופתיים ולעיתים רפואה משלימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)