מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בקיבה וגרדטלי18/07/2008
שלום אני בת 32 ומזה כשנתיים סובלת מכאבים בבטן העליונה.תופעה של צריבה המגיעה במין התקף של 10 דקות וחולף, התופעה המוזרה יותר שלפני כל תחילת כאב יש לי גרד שמתחיל בפי הטבעת, הידיים שלי נהיות אדומות, אני מרגישה ממש בערה בכל הגוף, שאני מסתכלת על הגוף אני רואה ממש אדמומיות בכל הגוף, מעין זרימת דם מואצת, תופעה ממש מוזרה, לאחר מכן מגיע הצריבה בקיבה.... בעוד חוד יש לי בדיקה אצל גסטרו...ובדיקות הדם שלי תקינות ע"פ הרופא. שבוע הבא אני מבצעת אולטראסאונט של הבטן על מנת לברר מה קורה... השאלה שלי היא....מה יכול לגרום לתופעת הגרד ולתופעה של של זרימת הדם המואצת???? אני ממש לחוצה מהנשוא... חשוב לציין שבזמן האחרון יש לי כאב עמום תמידי באזור מותן שמאל לכיוןן הגב.... לתשובתכם אודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בקיבה
ד''ר יעקב מאור18/07/2008הפרטים שמסרת אינם מאפשרים איבחון מדויק. תוכלי לפני היעוץ עם הגסטרואנטרולוג באמצעות רופא המשפחה לבצע בדיקות דם בעיקר לכוון הורמונלי ולבצע אולטראסאונד או CT של הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)