צריבה בקיבה וגרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בקיבה וגרד
    טלי
    18/07/2008

שלום אני בת 32 ומזה כשנתיים סובלת מכאבים בבטן העליונה.תופעה של צריבה המגיעה במין התקף של 10 דקות וחולף, התופעה המוזרה יותר שלפני כל תחילת כאב יש לי גרד שמתחיל בפי הטבעת, הידיים שלי נהיות אדומות, אני מרגישה ממש בערה בכל הגוף, שאני מסתכלת על הגוף אני רואה ממש אדמומיות בכל הגוף, מעין זרימת דם מואצת, תופעה ממש מוזרה, לאחר מכן מגיע הצריבה בקיבה.... בעוד חוד יש לי בדיקה אצל גסטרו...ובדיקות הדם שלי תקינות ע"פ הרופא. שבוע הבא אני מבצעת אולטראסאונט של הבטן על מנת לברר מה קורה... השאלה שלי היא....מה יכול לגרום לתופעת הגרד ולתופעה של של זרימת הדם המואצת???? אני ממש לחוצה מהנשוא... חשוב לציין שבזמן האחרון יש לי כאב עמום תמידי באזור מותן שמאל לכיוןן הגב.... לתשובתכם אודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בקיבה וגרד

הוספת תגובה

• צריבה בקיבה

ד''ר יעקב מאור
    18/07/2008

הפרטים שמסרת אינם מאפשרים איבחון מדויק. תוכלי לפני היעוץ עם הגסטרואנטרולוג באמצעות רופא המשפחה לבצע בדיקות דם בעיקר לכוון הורמונלי ולבצע אולטראסאונד או CT של הבטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו