מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המנגיומהעדי23/07/2008
שלום רב, בבדיקת אולטרסאונד הודגמו שני מוקדים היפראקוגנים בכבד בעלי סמיכות קלושה וגודל של 12-13 מ"מ -יכול להתאים להמנגיומות. הומלצה לי ביקורת לאחר 6 חודשים. האם אפשר להסתפק בהבחנה זו שאלה המנגיומות ולבוא רק עוד חצי שנה לביקורת או צריך לוודא זאת ע"י בדיקות נוספות? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנגיומה
ד''ר יעקב מאור24/07/2008אני עורך גם מספר בדיקות דם כולל תיפקודי כבד, סמני גידול, מדדים להפטיטיס B ו- C.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עדי24/07/2008עשיתי מספר בדיקות של תפקודי כבד שיצאו תקינות, אך אני לא יודע אם בדקו לי סמני גידול והפטיטיס B ו C , איך נקראות הבדיקות? האם יש סיכוי שנעשתה טעות באבחנה וחס וחלילה מדובר בגידולים:ולא בהמנגיומה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד''ר יעקב מאור24/07/2008הסמנים שאני בודק כוללים CEA ,CA 19-9 ואלפא-פטופרוטאין. סרולוגיה להפטיטיס כוללת HBsAg ונוגדנים ל- HCV. הסיכוי לכך שלא מדובר בהמנגיומה הינו זעיר. בכל מקרה התהליכים בגודל מאוד קטן ואמור להתבצע מעקב אחריהם באמצעות אולטראסאונד בעוד מספר חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עדי24/07/2008קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת. מצטער על כל השאלות אך יש במשפחתי אדם החולה בסרטן כבד ולכן אני מאד לחוץ מהנושא. שכחתי להוסיף משהו: כל בדיקות הכבד שעשיתי היו תקינות למעט LDH שיצא 529 אך בבדיקה חוזרת הוא ירד לנורמל - 381, האם יכול להיות שהטעות היא דווקא בבדיקה השניה והLDH שלי לא תקין? האם זה מעלה את הסבירות שלא מדובר בהמנגיומה אלא בגידול? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד''ר יעקב מאור26/07/2008יתכן שבדגימה הראשונה היה קושי בלקיחת הדם ולכן LDH גבוה.
בכל מקרה ליעוץ פרטני אני ממליץ כי תפנה לגסטרואנטרולוג מומחה (העוסק במחלות כבד) או למומחה למחלות כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)