מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיבים מרובים בקיבהארי24/07/2008
שלום, הייתי מאושפזת בבה"ח והאבחנה במכתב השחרור הייתה כך : 1. upper gi bleeding - resolved 2. antrum ulcers and diffuse gastropathy per gastroscopy - 21/07/08 אודה לך אם תוכל להסביר לי מה זה אומר ? וגם שאלה נוספת : הבעיות האילו כבר חזרו לי כמה פעמים בשנה האחרונה , תמיד יש שיפור במצב ואז אח"כ הכל מדרדר , למשל לפני כשנה נתגלו באקראי ולפעם הראשונה כיבים מרובים בקיבה ובתריסריון שנעלמו אחרי חודשיים ואז סבלתי עוד פעם מאותם סימתומנים והכל חזר - ולכן באמת , מה נראה לך הסיבות לכך ?!!! אם לוקחת הטיפול התרופתי (לוסק 80מ"ג ולפעמים דרך הווריד) כראוי , כל בדיקות דם שעברתי תקינות ( חוץ מההימוגלובין שנע בין 7.5-10.5 שלפני הבעיה היה 15.7-14.2 , רמת גסטרין תקינה , חיידק ההיליקופטר נשלל ( תבחין נשיפה וביפסיות ) , גידולים נשללו , דמות תקין כולל CT ... ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיבים מרובים
ד''ר יעקב מאור24/07/2008המקרה באמת מורכב וניראה שנעשו פעולות איבחוניות נכונות ומשמעותיות. האם נילקחו ביופסיות מהכיבים בקיבה ובתרסריון? האם ניבדקו שאר חלקי מערכת העיכול (קולונוסקופיה ומעי דק)? קיימת אפשרות של מחלות דלקתיות של מערכת העיכול המערבות את הקיבה והתרסריון כחלק מביטויי המחלה. יש צורך לברר כל זאת על-ידי גסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ארי24/07/2008תודה על תשובתך , אבל מה שווה שנעשו בדיקות רבות ומקיפות ועדיין לא יודעת מה הסיבה לבעייתי ???!!! , כמעט שנה סובלת וסובלת , בדיקה אחרי בדיקה , אישפוז אחרי אישפוז , והכל ... כבר נמאס לי מהמצב הזה , אני יודעת שאני מטופלת בב"ח גדול , אבל ... זה ממש קשה שאני לא יודעת מה יש לי ומה הסיבה לכך ? לרופאים אין תשובה , ... זה מתסכל , לא ?!!! אולי תוכל לומר לי אפילו סיבה אחת ממה זה יכול להיות ? ולמה זה חוזר מפעם לפעם ? האם מצב נפשי יכול להשפיע ?! בשנה הזאת כבר איבדתי ממשקלי המון ( עכשיו אני שוקלת כ- 40 ק"ג ) , כל חודש-חודשיים מקבלת כשתי מנות דם (בגלל ההקאות הדמיות) , ועדיין לא יודעת מה הסיבה .............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר יעקב מאור24/07/2008עליך לדעת כי התסכול הינו גם מנת חלקם של הרופאים המטפלים בך שאינם מגיעים לאבחנה. הצעתי בתשובתי על סמך המידע המועט כוונים נוספים לבדיקה כגון מחלות מעי דלקתיות ודומיהן. בכל מקרה הפורום לא נועד לבצע אבחנות שלא התבצעו במאמץ רפואי שניכרת רצינותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)