כאבי בטן ודמם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ודמם
    יהודית
    27/07/2008

שלום רב, אני בת 31 . בחודשים האחרונים עברתי סיטי בטן, קולונוסקופיה קצרה וגסטרוסקופיה בעקבות נטילת אספירין כתוצאה מאפלה. נמצאו טחורים ודלקת ושט שמטופלת. לפני כחודש וחצי התחילו התכווצויות בבטן תחתונה ודם אדום מרוח על הצואה בלבד. גסטרו שלח לבדיקות דם, רופא נשים ופרוקטולוג, ורק האחרון מצא פצע ונתן לי טיפול ב-c0rtifoam . עדיין כאבי התכווצויות בבטן תחתונה, תחושת מלאות אחרי אוכל וימים מספר של צואה רכה בשילוב עם עצירות לעיתים. הדימום הפסיק והיום נראה שוב בצואה קשה לאחר עצירות. אני חוששת שמלכתחילה הייתי צריכה לעבור קולונוסקופיה מלאה, וכעת בהפרש של שלושה חודשים מהקצרה, הגסטרו טוען שלא מומלץ לעשות. ייתכן וימליץ על וירטואלית. אודה לחוות דעתך בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן ודמם

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר סטיבן מלניק
    28/07/2008

התלונות נשמעו ממקור תחתון של מערכת העיכול ואולי קולו קצרה מספיק. האם יש סיבה אחרת לקולו מלאה כגון סיפור משפחתי של סרטן מעי גס?
    אישית אני מעדיף קולונוסקופיה רגילה לעומת וירטואלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן ודם בצואה

יהודית
    28/07/2008

שלום, ראשית אודה לך על התייחסותך. שנית, כפי שציינתי עברתי קולונוסקופיה קצרה לפני כשלושה חודשים (לפני תלונות אלו). האם הגסטרו לא טעה כששלח אותי לקולונוסקופיה קצרה, שהיא בדיקה חלקית של המעי? האם יש סיבה לעבור עכשיו גם ארוכה? יש לי תור לגסטרו נוסף בעוד כשבוע וחצי, ואין לי מושג מה לעשות? האם יכול להיות שפצע ברקטום הוא הסיבה לדם על הצואה? אודה לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו