מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטיס סיעמי29/07/2008
אני כבר כחצי שנה מטופל בפגסיס וריבווירין. ספירת הדם שלי נמוכה ולאחרונה התחילה לי נשירת שיער. הבנתי שאלו תוןפעות לוואי נפוצות. מפני שפגישתי הבאה עם הגסטרו המטפל היא בעוד מעל חודש, הלכתי לרופא המשפחה שנתן לי כדורי ברזל בשם FERRO-GRADUMET - SUSTAINED RELEASE IRON. "כל טבליה עם פעולה מושהית מכילה : Ferrous sulphate 325 mg." האם זה עשוי לעזור? והאם יש בעיה בשילוב של כדורים אלה ושל פגסיס וריבווירין? ואם לא, האם יש פיתרון אחר? אני מבין שהנשירה היא זמנית ותחלוף עם תום הטיפול, אך היא מפריעה לי מאוד. תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HCV
ד''ר סטיבן מלניק30/07/2008האנימיה משני לטיפול ובדרך כלל לא חוסר ברזל ואין טעם לקחת ברזל. עודף ברזל יכול להזיק לכבד ולכן לא כדי לקחת סתם. יתכן שיש מקום לשנות מינון של הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
עמי30/07/2008קודם כל תודה. הפריטין שלי גבוה - מעל 700.. והברזל וההומוגלובין והטרומבוציטים נמוכים. האם זה אומר על משהו (שהפריטין גבוה) ? אמרו לי שזו בדיקה שלא עושים בכלל בזמן הטיפול כי זו אחת מבדיקות שאין טעם לעשות בזמן הטיפול מכיוון שהאינטרפרון משפיע עליהם והערכים יוצאים לא נכונים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד''ר סטיבן מלניק31/07/2008כנראה כל זה משני לאינטרפרון. אין ערך פרוגנוסטי כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר..
עמי01/08/2008תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ד"ר אבל...
עמי01/08/2008חיפשתי מילונים והכל.. מה פירוש פרוגנוסטי? תודה שוב ושבת שלום..!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
ד''ר יעקב מאור04/08/2008פרוגנוזה משמעותה ההשלכות הצפויות מבחינת המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוהי בדיוק שאלתי...פירוט בהודעה.
אריק04/08/2008כיוון ששיערתי שזה לא קשור להפטיטיס סי, האם יש לדאוג לפריטין הגבוה (שאולי הוא מסמל דלקת נוספת במקום מסויים בגוף?), או שאפשר להיות רגוע כי האינטרפרון גורם לפריטין להיות גבוה? תודה וסליחה על כל השאלות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי
ד''ר יעקב מאור04/08/2008עמי,
דלקת הכבד המלווה הפטיטיס C גורמת לשקיעת ברזל בכבד. הטיפול להפטיטיס C הגורם לאנמיה הניגרמת מתמס כדוריות הדם האדומות מביאים גם כן לאגירה נוספת של ברזל בכבד. כל אלה גורמים לערכי הפריטין המוגברים. (הפריטין משקף את מצב מאגרי הברזל בכבד וכן את מצב הדלקת הכבדית).
לשאלות נוספות אני ממליץ כי תפנה למומחה למחלות כבד ליעוץ פרטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
אריק04/08/2008אוקיי ד"ר תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)