תבחינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תבחינים
    אלי
    30/07/2008

ד.נ. לפני 7 שנים עברתי תבחין נשיפה ונמצא הליקובקטר. קיבלתי ארדיקציה. לפני 3 שנים נמצאה תוצאה שלילית ב-C-Urea Breath Test. האם יש קשר בין שתי הבדיקות הללו? ומה "השורה האחרונה" שלהן? תודה. אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תבחינים

הוספת תגובה

• תבחינים

ד''ר סטיבן מלניק
    30/07/2008

זה אותה בדיקה- חיובי לפני טיפול ושלילי אחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד על תבחינים

אלי
    31/07/2008

ד"ר מלניק נכבדי, תודה על תשובתך. בעקבותיה אבקש לדעת האם תוצאות התבחינים שציינתי מהוות מעקב ראוי, שניתן להסתפק בו, בהקשר לסרטן קיבה, ממנו מתה אימי בגיל 44, לפני כ-60 שנה (אני היום בן 73). אציין שבדיקות הדם השגרתיות שאני עושה פעמיים-שלוש בשנה - תקינות. תודה. אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבחינים

ד''ר סטיבן מלניק
    31/07/2008

זה טוב שאין חיידק אם יש סיפור משפחתי של גידול בקיבה. אני חושב שזה מעקב בסדר בתנאי שעברת פעם גסטרוסקופיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו