קשיים בבליעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בבליעה
    רוני
    03/08/2008

לפני כחודש סבלתי מכאב גרון וליחה מרובה. נטלתי מוקסיפן במשך עשרה ימים. בגלל הליחה המרובה השתעלתי רבות ואף נחנקתי מספר פעמים. כרגע הליחה מועטה אבל דבר אחד נשאר ולא חולף קרוב לחודש ימים- כשאני בולעת אני חשה רעשים של "קליק" בגרון- כאילו יש חיכוך של פרקים. רופא אף אוזן גרון ערך לי בדיקה אנדוסקופית שנמצאה תקינה. אני לא סובלת מצרבות ולכן סביר להניח שזו לא בעיית רפלוקס. מה עלי לעשות ? למי לפנות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בבליעה

הוספת תגובה

• פה ולסת

מושיק
    03/08/2008

אם הקליקים הם במפרק הלסת, פני למומחה פה ולסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקליקים בגרון עצמו ולא בלסת

רוני
    03/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליקים בגרון

ד''ר יעקב מאור
    04/08/2008

התשובה מתיחסת לכל השאלות. יתכנו סימפטומים הקשורים לגרון וללוע שמקורם בהחזר חומצה מהקיבה לושט-גם בהיעדר סימפטומים רגילים של צרבת. עליך לפנות לגסטרואנטרולוג מומחה להערכת כוון זה ומתן טיפול מתאים שהוא מעכבי משאבות פרוטונים כגון לוסק במינון גבוה ל- 3 חודשים לפחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו