כאבי בטן חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים
    גלי
    05/08/2008

שלום, מזה כמה שנים אני סובלת מכאבי בטן עויתיים בצד שמאל שמופיעים אך ורק לאחר ארוחה בתדירות של כפעם ב-3 שבועות. פעם הם היו גם מלווים בשילשולים, אך לאחרונה הפסקתי עם שתיית מיצים במהלך הארוחה והתדירות שלהם ירדה וגם כשהכאב מופיע הוא לא מלווה בשילשול, אבל מאוד חד וגורם לי ממש להתפתל. גם כמה ימים לאחר מכן אני ממשיכה להרגיש כאב קל במקום כמו כאב לאחר אימוץ יתר של שריר. בנוסף, אני סובלת רוב הזמן מעצירות (צואה קשה) והיציאה מלווה בריר.עשיתי כמה בדיקות לבירור הנושא, ביניהם קולונוסקופיה, מעבר בריום מהקיבה לתריסריון, אולטרסאונד בטן ובדיקות דם למיניהם והכל יצא תקין. מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן חזקים

הוספת תגובה

• כאבי בטן חזקים

ד''ר יעקב מאור
    05/08/2008

יתכן ואת סובלת ממעי רגיש. הפתרונות הינם תזונתיים, תרופתיים, שימוש בפרוביוטיקה ועוד. לשאלות והבהרות נוספות אני ממליץ כי תקבלי יעוץ פרטני אצל גסטרואנטרולוג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו