מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימורןתמר07/08/2008
כחצי שנה שאני סובלת מפיסורה שלא נרפאת. מכיוון שלאחי יש מחלת קרוהן רופא הגסטרו המליץ לי לעשות קולנוסקופיה. בבדיקה יצא שאכן גם לי יש קרוהן. מאז אני מטופלת בפנטסה. השבוע הרופא הוסיף לי גם "אימורן" שהבנתי ממנו שזוהי תרופה הרבה יותר מסוכנת וחזקה. מכיוון שאני לא סובלת משום כאבים, דימום, שילשולים או כל תופעה אחרת (למעט הפיסורה) ובדיקות הדם שלי תקינות,האם יש לרופא דרך לדעת האם המחלה מחמירה? האם באמת יש כאן צורך לאימורן? אני מפחדת מתופעות הלוואי שלו.. תודה מראש! א"ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימורן
ד''ר יעקב מאור09/08/2008אימורן או תוצר פירוק שלו הקרוי 6-MP (פורינאתול) הם אבני היסוד בטיפול במחלת קרון של המעי הדק. באם את אכן זקוקה לטיפול זה יכול להחליט רק גסטרואנטרולוג מומחה המכיר את כל פרטי המחלה שלך. לעיתים כאשר המחלה אינה מתבטאת בשלשול, כאב בטן, ירידת משקל או שאין סמנים דלקתיים בבדיקות המעבדה (שקיעת דם מוחשת למשל) ועוד ניתן להמנע מטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)