קולונסקופיה-סופודוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולונסקופיה-סופודוקס
    נדיה
    08/08/2008

שלום.על לבצע בדיקת גסטרוסקופיה וקולונסקופיה.הבנתי כי עליי לשתות סופודוקס לפני ביצוע בדיקת הקולו',אך ההכנה קשה ביותר!אני סובלת מבחילות רבות וצרבות מזה תקופה ארוכה אני ממעטת לאכול והדבר היחידי שאני יכולה לשתות הוא מים כל דבר אחר גורם לי לתחושת הקאה.כך שאינני יכולה בשום פנים ואופן לשתות את הסופודוקס(או מרוקן),כי אקיא אותו בודאות.גם כדורי פראמין לרב לא עוזרים לי.האם יש כל אלטרנטיבה אחרת!?אני מאוד מודאגת מהעניין. תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולונסקופיה-סופודוקס

הוספת תגובה

• סופודקס

ד''ר יעקב מאור
    09/08/2008

תוכלי לנסות שימוש בפיקוסלקס המשווק באופן פרטי בסניפי הנאופרם בהמלצת מומחה לגסטרואנטרולוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיקוסלקס

אלינוער
    10/08/2008

ד.נ. האם הטעם של פיקוסלקס נסבל יותר מזה של המרוקן? האם יש ניסיון ניכר איתו בעניין זה וכן גם בקשר לבטיחותו, לעומת המרוקן? אגב, איך כותבים אותו באנגלית (או בלטינית)? אלינוער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיקוסלקס

ד''ר יעקב מאור
    10/08/2008

ככל הניראה התכשיר ניסבל יותר מסופודקס. בטיחותו דומה לסופודקס. לא ניבדקה בטיחותו מול מרוקן. באנגלית: Pico-Salax.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיקוסלקס - איזו הצדקה?

אלינוער
    10/08/2008

ד.נ. לא ברור לי, לצערי, ה"פתרון" הפוטנציאלי של פיקוסלקס, כאשר בטיחותו אינה ידועה, לדבריך, לעומת זו של המרוקן, מחד, וכאשר גם לא ברור (רק "כנראה", לפי דבריך) שטעמו נסבל יותר מזה של מרוקן, מאידך. איזו הצדקה יש לקנות אותו, בנסיבות אלה (ואינני מתייחסת כלל לנושא הכספי)? אלינוער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיקוסלקס

ד''ר יעקב מאור
    10/08/2008

היות ומעט החולים שהשתמשו גם בסופודקס וגם בפיקוסלקס אני פוגש יחסית מעט ניבדקים שהכינו עצמם באמצעות שני התכשירים. מהניסיון המועט ניתן לומר שפיקוסלקס מעט "קל" יותר לשימוש . אני חייב לציין שבטיחות הסופודקס וגם הפיקוסלקס באנשים צעירים מגיל 70 (ויתכן בכל גיל) גבוהה מאוד. אנו ממליצים שימוש במרוקן רק באנשים מבוגרים מגיל 70 או כאלה עם בעיות כליתיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו