מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לקרוהןנערה15/08/2008
שלום ,ד"ר נכבד , עברתי בירור מקיף בבית חולים ,כי אני סובלת מזה שנתיים מבעיות בעיכול , עכשיו בהחמרה רציתי לשאול האם הסימפטומים האלו מתאימים למחלת קרוהן? כי גם הרופא מאוד חושד שמדובר במחלת קרוהן עד כה בבירורים [גסטרוסקופיה ,קולונוסקופיה ,סי טי פרוטוקול קרוהן, בדיקות מעבדה נרחבות ,צילום בטן , אולטראסאונד ,סיגמו].... נמצאו אצלי : גסטריטיסגרונית ,היפרפלזיה פובאולרית ,קוליטיס כרונית ומעי רגיז . הרופא הפנה אותי לבדיקת קפסולה למעי דק +גסטרוסקופיה , הבדיקה מאוד רחוקה עד לתאריך 08\12\16 וזה מאוד רחוק ויש לי כאבים ממש חזקים כל יום במשך כל היום בכל הבטן והפרעות בקיבה [תחושות של אולקוס] שפחות מציקות לי הייתי אצל דיאטנית המון פעמים ומה שהיא מציעה לי ,גורם לי בעיות כאבים ושלשולים האם מה שתיארתי מתאים למחלת קרהן? אגב ,כעת אני ללא תרופות שבעבר לקחתי למעלה מ15 תרופות כדי להקל על המצב. אודה על תגובתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לקרוהן
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2008קשה לתת איבחון מהניתונים. התלונות שלך יכולה להיות מקרוהן אך גם ממחלות אחרות.
צריך להחליט יחד עם הרופא הגסטרו המטפל.
לפעמים במבצים אלו יש לנסות נסיון טי]פולי לקרוהן כגון rafassal.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוהן -המשך
נערה16/08/2008שלום רב , תודה על תגובתך הזריזה ,ישר כוח! הרופא רצה לתת לי את התרופה הזו ,כשהייתי באשפוז ,ומכיוון שלא היה בבית חולים נתן לי כתחליף פנטסה 500 מ"ג 3 פעמים ביום לחודש ימים . זה היה בנובמבר .... ואמר לי להפסיק אותם והחליף לבודזון [יותר עזרה לי הפנטסה מהבודזון ] מדי פעם יש לי גם עצירויות והרוב זה שלשולים ....... זה יכול להיות שבבדיקת קפסולה יאבחנו לי קרוהן? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)