קרוהן - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוהן - דחוף
    דנית
    24/08/2008

שלום דר אני חולת קרוהן אבל כמעט ולא סובלת מהמחלה , אכן מוזר כבר אמרו לי . אני לוקחת כשישה כדורי פנטסה כל יום . כבר כשבועיים אני סובלת מכאבים חזקים בצד שמאל למטה בבטן . רופא המשפחה הפנה אותי היום לאולטראסאונד לבדיקה של אבנים בכליות ואומר שזה לא קשור לקרוהן , הבדיקה יצאה שלילית ללא אבנים בכליות . הכאבים מאוד חזקים ואני לא יכולה לנשום עמוק . האם יכול להיות כי הכאבים קשורים לקרוהן ? מה עליי לעשות אם כן? אנא עזרתכם. הרופא משפחה אומר שנחכה כמה ימים ולא צריך ללכת לרופא גסטרו כי זה לא קשור . הוא נתן לי בינתיים תרופה בשם ספסמלגין ואומר שנחכה... בדיקות דם דרך אגם ותרבית הכל יצא בסדר. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרוהן - דחוף

הוספת תגובה

• קרוהן

ד''ר יעקב מאור
    25/08/2008

בחולים המאובחנים עם מחלת קרוהן או קוליטיס באם יש סימפטומים חדשים או חמורים מהרגיל מצד מערכת העיכול יש צורך ביעוץ הגסטרואנטרולוג המטפל. בבירור כאב בבטן תחתונה יש גם צורך ביעוץ גניקולוג. לבסוף, יתכן קשר בין הווצרות אבני כליה מסוג מסויים לבין מחלת קרוהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו