מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברום הבטן ועודבתיה02/09/2008
שלום רב בת 58, מזה כמה חודשים סובלת מכאבים/לחצים ברום הבטן ובבוקר תחושה של בחילה קלה, וכן משריפה בלשון. אין לי צרבות בכלל. התחושות לא חמורות במידה שווה ויש ימים גרועים מאוד וימים טובים יותר. עד עתה הסתדרתי עם 20 מג פאמוטידין כשהיתה בחילה או כאב עמום ובמיוחד נטלתי לפני השינה ולא באופן קבוע. כעת המצב החמיר ובמשך שבועיים אני נוטלת 20 מג לוסק פעמיים ביום שבתחילה נראה שעוזר אולם כעת כבר לא, ויש כאבים עמומים לוחצים בבטן העליונה עם תחושת בחילה שמפריעים במיוחד בשינה ומשבשים את החיים במשך היום. הבוקר החלפתי ל-30 מג לנטון בתקווה שיהיה שיפור. שאלתי היא: האם ייתכן שמדובר בריפלוקס על אף שאין לי צרבות? א.ק.ג. היה תקין. בעבר (לפני 4 שנים)היה לי הליקובקטור פיילורי והכחדתי אותו - האם ייתכן שחזר? אני מבינה שבכדי לבצע גסטרוסקופייה יש לחדול עם חוסמי החומצה כשבוע (?) לפני הבדיקה. אני ממש חוששת לחדול מן התרופות שמא יחמיר המצב. האם יש משהו במקום שאפשר לקחת לפני הבדיקה ועד כמה דחוף לבצע אותה? ולבסוף - מה התרופה העדיפה במצבים כאלה? לנטון? לוסק? אחרת? ומה המינון הנכון? בתודה ובברכה, בתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברום הבטן
ד''ר יעקב מאור02/09/2008אין צורך להפסיק טיפול בלוסק לצורך הגסטרוסקופיה. התרופות יעילות במידה שווה אולם יתכן שוני בתגובה באנשים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)