מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התגרדות וצריבה באיזור בטן העליונהיבגני08/09/2008
שלום, אני בן 29, סובל כ3 חודשים מצריבה והתגרדות באיזור של בטן העליונה. הסבל מתחזק בדרך כלל כשעתיים אחרי האוכל, מרגיש חולשה רצינית, במשך 3 חודשים רזיתי ב 12 קילו (היתי 83 ועכשיו 71). בקרתי אצל כמה רופאי גסטרו ועברתי את המנומטריה של הושט ואיתור PH של 24 שעות. PH-תקין אבל ומנומטריה קיבלתי את התוצאות כאל: גרף הושט אחרי תגובה לבליעה: 100% (NORMAL 80%) סוג פריסטליקה: פרופולסיבית לחץ גל פריסטלטי: ושט עליון: 30 (NORMAL 50-150) ושט אמצעי: 40 (NORMAL 50-150) ושט תחתון: 44 (NORMAL 50-180) סוגר תחתון LES: מרחק מהאף: 45, לחץ 10-20 (NORMAL 10-30)ת הרפיה: חלקי התרשמות: פריסטלטיקה פרופולסיבית עם תגובה טובה לבליעהץ לחץ נמוך בושט לכל אורכוץ לחץ תקין בLES עם הרפיה חלקית שלו. התמונה מתאימה להפרעה בלתי ספציפית בבליעה. בנוסף גילו אצלי PYLORI, קיבלתי טיפול משולש שבועי של אנטיביוטיקה לפני כחודש. בדם ובשתן יש לי רמת AMYLASE קצת גבוה - 160 בדם (NORMAL 28-100) ו 540 בשתן (0-460). הרופה אמר שאין מה לעשות עם זה וצריך לעשות מעקב - בעוד שנה לחזור על הבדיקה של מנומטריה. הבעיה היא שאני מאוד סובל ושום דבר לא עוזר לי. אני מקבל LOSEK פעמיים ביום של 2 MG ונראה לי שגם זה לא עוזר לי... האם יש איזה שהיא דרך להחליש את הסובל? תודה מראש יבגני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בטן
ד''ר סטיבן מלניק08/09/2008התלונות בכל זאות נשמעות כמו רפלוקס. אני מציע לנסות נסיון בלוזק 40 מ"ג פעמיים ליום כנסיון טיפולי.
לא בטוח מיהיה הצעד הבא אם זה לא עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יבגני11/09/2008שלום ד''ר סטיבן מלניק, קודם כל תודה על התגובה, אני מקבל LOSEK במשך חודשיים אחרונים פעמיים ביום של 2 מ''ג. אתה מציע לעלות את המנות עד 40 מ''ג? זאת אומרת 80 מ''ג ביום? האם הבנתי נכון? תודה מראש, יבגני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)