בן 24 מעל שנה משלשל חריף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 24 מעל שנה משלשל חריף
    מיואש
    12/09/2008

אני בן 24 מעל שנה התחילו אצלי שילשולים מימים נורא חרפים מבקר לעיתים קרובות בשרותים בישבות ארכות לפעמים מעל 4 פעמים ביום ללא כל הזהרה במיוחד בבוקר אני קם וישר רץ לשירותים לישיבה ארוכה בעיקבות זה אני מאחר לעבודה כל בוקר השילשולים מלוויה בכאבי בטן רעשים מוזרים בקיבה לחץ באיזור הבטן התחתונה בחילות חוסר תאבון שוקל 51 ק"ג 1.66 מאוד רזה מעבר לזה שאני מנסה הרבה זמן לעלות אך ללא כל הצלחה אושפזתי ל5 ימים בעיקבות כאבי בטן חזקים נורא עשו לי את כל בדיקות הדם האפשריות כנ"ל בדיקות צואה והכל תקיין ב 100% עברתי גם בדיקת סיגמואדוסקופיה הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין שלחו אותי לבדיקת קולנסקופיה אך ההכנה ללא הצלחה ניסית את המרוקן הקאתי אותו אחרי הכוס הראשונה לאחר מכן (כחודש) התחלתי הכנה מחדש עם שני בקובוקים סופידקס אך ללא הצלחה הקאתי את הבקובק הראשון כעבור 10 דקות מאז הבנתי שאין טעם להמשיך את המסע העינוים הזה כל מה שאני שומע זה הכל תקין אתה בריא אבל בשורה תחתונה אני סובל במשך שנה. אני חייב לציין שבמהלך השנה שחלפה השילשולים ההיתקבציות והכאבים היו בעליות וירידות זאות אומרת שהשלשולים נעשו פחות מימים אבל אף פעם לא הגעתי לצואה טובה אבל הרגשה כללית יותר טובה וכנל היציאות לשרותים ירדו 4 - 5 פעמים בשבוע היום הכל חזר לי כמו לפני שנה בערך... זה קורה כל חודשים בערך ואחרי כל המגילה הזאות .. רציתי לדעת מה יש לי ? מה זה יכול להיות ? מה עלי לעשות ? יש תרופה ? תודה לכל המומחים.! מיואש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 24 מעל שנה משלשל חריף

הוספת תגובה

• שלשול כרוני

ד''ר סטיבן מלניק
    13/09/2008

ככלל כאשר יש תלונות ממושכותצ ובירור תקין חושדים על תסמונת המעי הרגיז. לא תמיד פשות לטפל בזה אך זו אבחנה של שלילה.
    מציע להפנות שוב לרופא גסטרו עם כל התוצאות ולשוחח איתו על המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה עוד אבחנה יכולה להיות חוץ מ "מ

מיואש
    14/09/2008

איזה עוד אבחנה יכולה להיות חוץ מ "מעי רגיז"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו אבחנה

ד''ר יעקב מאור
    17/09/2008

אני ממליץ כי תנסה לעבור את הקולונוסקופיה כולל בדיקת מעי דק סופי כדי לשלול מחלת מעי דלקתית מסוג קרון. אלטרנטיבות הינם CT של מעי דק או קפסולה אנדוסקופית. אנא פנה לגסטרואנטרולוג מומחה להמשך התיעצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו