עצירות כחצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות כחצי שנה
    מרינה
    16/09/2008

שלום רב , אני בת 22 וסובלת מעצירות כבר כחצי שנה, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות אך כעט הדבר מחמיר. קורה שאני מצליחה ללכת לשירותים רק פעם בשבוע - שבועיים וגם מאוד קצת. יש לציין שאני מרגישה כל הזמן שאני רוצה לשירותים אך לא מצליחה, יש לי כאבי בטן והרגשה של מליאה ונפיחות בבטן .הלכתי לרופא הוא נתן לי סירופ משלשל - הסירופ לא עזר לי אפילו כשלקחתי כמויות גדולות יותר ממה שהיה צריך. גם שזיפים מיובשים וכל דבר כזה - לא עוזרים לי. הלכתי לגסטרואנטרולוג אחר והוא אמר לי לאכול ירקות בכמויות גדולות ובעיקר ירקות בעלי עלים... ברצוני לשאול האם זה באמת הפתרון, ומה לדעתך יש לעשות כדי להקל עליי? כי זה ממש סבל עבורי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות כחצי שנה

הוספת תגובה

• עצירות

ד''ר יעקב מאור
    17/09/2008

במקרה כזה אני מציע בירור אצל גסטרואנטרולוג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

עדי
    20/09/2008

פתרון מעולה לעצירות מרפואה סינית -טבעי 0546848376

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

ד"ר יעקב מאור
    20/09/2008

הפורום אינו מדור פירסומי. אבקשך להגביל עצמך לשאלות למנהלי הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו