מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ לגבי התחלת טיפול בהפטיטס Ca21/09/2008
יש לי שאלה לגבי התחלת הטיפול בהפטיטס C אם כדי להתחיל אותו עכשיו או לחכות לתרופה יותר טובה אני מטופל אצל 2 רופאים אחד בבית החולים קפלן ואחד בקופת חולים גסטרו בבית החולים קפלן ממליץ לחכות אם הטיפול שיצא תרופה יותר טובה וגסטרו בקופת חולים ממליץ להתחיל את הטיפול ואומר שאין צורך לחכות כול הבדיקות שלי תקינות בניקור כבר יצא דרגה 1 ותוצאות אחרונות שעשיתי הם WBC 6.7 WBC 5.7 RBC 15.3 HB 47.4 HCT 256 PLT 83.7 MCV 27.0 MCH 32.2 MCHC 14.8 RDW 48.5 NEUT% 39.7 LYM% 7.8 MONO% 3.9 EOS % 0.1 BASO % 3.3 NEUT.abs 2.7 LYMP.abs 0.5 MONO.abs 0.3 EOS.abs 0.0 BASO abs 108 ALK. PHOSPHATASE 28 GOT (AST) 38 GPT (ALT) 19 GGT 103 CPK 0.9 BILIRUBIN-TOTAL 146 CHOLESTEROL 7.7 PROTEIN-TOTAL 4.9 ALBUMIN 86 TRIGLYCERIDES 0.2 BILIRUBIN-DIRECT 40.8 CHOLESTEROL- HDL 88 CHOLESTEROL-LDL calc רציתי לדעת מה דעתכם אם כדי להתחיל או לחכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לHCV
ד''ר סטיבן מלניק21/09/2008מאחר שאני עובד בקפלן מציע לקבוע תור אצלי ונוכל לדון על הבעד ונגד ל2 הגישות. לא מכיר את המקרה אבל בדרך כלל ההחלטה להתחיל טיפול מאוד אינדבידואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)