מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קלונוסקופיה דרך הפה ופי הטבעתהילה27/09/2008
ד"ר שלום רב, אני בת 21 ולפני כשבוע וחצי סבלתי משילשולים מאוד כבדים וחזקים שגרמו לי למצב של כמעט התייבשות (חום גבוה ול.ד נמוך של 85/43), הופנתי למיון ושם ביצעו לי בדיקות דם שתוצאותים היו טובות, (חשוב לי לציין שאני סובלת משלשולים מזה כשנה לסירוגין) הרופא במיון רצה לאשפזי ע"מ לבצע בדיקות מהסיבה שאני סובלת משלשולים במשך זמן ממושך אך לא ברציפות, ביקשתי מהרופא חהשתחרר ולגשת לבדיקות דרך קופ"ח שלי, השבוע ניגשתי לרופא המשפחה שלי והוא נתן לי לבצע מס' בדיקות דם (ספירת דם, קלוקוז, esr, iron, electrolytes, ferrtin, folic acid, vitamin b12, c-reactive proten,transferrin ), בדיקות צואה (parasites in stool, stool cult profile)והפנייה לבדיקת קולונוסקופיה דרך הפה ודרך פי הטבעת. פרט נוסף שברצוני לציין זה שאני נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג הרמונט מזה כשנתיים וחצי. להלן שאלותיי/דאגותיי: 1. האם זה לא נחפז מדי לגשת לעשות את הבדיקה דרך הפה ופי הטבעת מבלי שבדקו אותי לפני כן בדרכים אחרות פחות פולשניות (או לפחות לראות רופא גסטרו)? 2. האם הבדיקות הנ"ל מסוכנות? 3. האם יש צורך להפסיק ליטול את הגלולות למניעת הריון טרם הבדיקה? ואם כן אז מתיי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר סטיבן מלניק27/09/20081- התשובות של הבדיקות יהיו תוך ימים בודדים
2- נראה לי שיש מקום לבצע הבדיקות ללא קשר לתוצאות- גם אם תקינות
3- הסיכון פחות מ 1 ל2000.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת לענות לי על שאלת הגלולות;
הילה28/09/2008ד"ר שלום, שכחת לענות לי בדבר שאלתי על הגלולות, האם עליי להפסיק לפניי הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת
ד"ר יעקב מאור28/09/2008אין צורך להפסיק גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)